x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: פריגו הצטרפות לתביעה ייצוגית

פריגו הצטרפות לתביעה ייצוגית

אם אינך מצליח לראות/להשיב באמצעות טופס זה - לחץ על הקישור מטה לפתיחה בחלון חדש
    https://docs.google.com/forms/d/1naR...a1RKDIy4-fdmSQ
    פריגו הצטרפות לתביעה ייצוגית

חברים יקרים שלום, קיבלנו פנייה מעמותת הצלחה - התנועה הצרכנית לקידום חברה כלכלית הוגנת.
    עמותת הצלחה פועלת לקידום, הגברה, הפעלה ועידוד של אכיפה אזרחית ורגולציה יעילה והוגנת בתחומי כלכלה וחברה. בין השאר היא פועלת לשמירה על הזכויות של הציבור בעניינים כלכליים-צרכניים בכלל ובשוק ההון בפרט ואנו בוחנים העמקת שיתוף הפעולה עמה.
    העמותה מנסה לאתר תובע ייצוגי מתאים לתביעה נגד חברת פריגו, שמניותיה נסחרות בישראל ובארצות הברית. מדובר בתביעה בגין פרט מטעה בדוחות כספיים, בנוגע לשווי של מכשירים פיננסיים שערכם נפל (והדבר דווח באיחור). תביעה בשם משקיעים אמריקאיים כבר הוגשה בארצות הברית, והישראלים הוחרגו ממנה. עמותת הצלחה פועלת לאתר תובע בעל עילת תביעה אישית בישראל.
    התביעה הייצוגית רלוונטית רק למי שרכש את המניות לפני 6.1.2008 והחזיק בהן לפחות עד 2.2.2009 או עדיין מחזיק בהן.
    כל מי שהיה בעל מניות בתקופה הרלוונטית מוזמן להעביר את פרטיו ונדאג להעביר מידע נוסף.
    בברכה,
    אוהד אלוני
    בשם התארגנות המשקיעים הפרטיים

שם:

טלפון:

דוא"ל:

לשליחת הטופס =>

אני רואה שזה הפך כבר למקצוע אז כמובן שכל אחד יעשה כרצונו אך ראוי להסביר איך זה עובד הלכה למעשה:
    תובע מתחבר עם עו"ד לשם הגשת תביעה. אסור מצב הפוך שבו העו"ד יוצר קשר עם התובע אבל ניחא -במצב כזה תמיד אפשר לבקש ממישהו שמכיר מישהו ודי לחכימא ברמיזא. יש עו"ד שממש פונים אלינו ומבקשים ש"נבדוק" אם אנו מכירים "במקרה" משקיעים בנייר כזה וכזה.

העו"ד מגיש מכתב מקדים לפריגו - היא עונה שאין דברים בגו - מוגשת תביעה יצוגית - מופנים להליך פשרה -
    ההליך דיסקרטי - לפריגו לא משתלמת ההתעסקות בעניין= התובע מקבל מעט אחוזים + העו"ד מקבל הרבה.

המשקיעים לא מקבלים כלום. כמדומני, 98% מהיצוגיות מול חברות בורסאיות לא מגיעות לכדי פסק דין.
    אז אני לא אומר שלא לתבוע ולא למצות את הדין אך חזות הדאגה למשקיעים הפרטיים מעט תלושה מהמציאות.

בקיצור:
    סחיטה (במילים יותר מכובסות)

???

סחיטה היא מהלך לא חוקי. כאן יש מהלך לגיטימי רק שהייתי שמח להיתקל ביותר תביעות
    יצוגיות לרווחת המשקיעים.

שחקן מנסיון אישי - זה לא מגיע לפסק דין כי
    השופטים מאשרים ברוב המקרים שכר טירחה מטורף לעו"ד שמרגע הגשת התביעה
    רוצים להיפגש עם הכסף.
    ככה הסיסטם הזה עובד.
    בייצוגית מי שמנהל את ההצגה הוא העו"ד , לא התובעים הפרטיים
    ובסוף זה אותם 5 עו"ד מובילים מול אותם סנגורים "מובילים".
    זה הקליקה של הייצוגיות

דוגמה מהבוקר בזעיר אנפין:

http://www.calcalist.co.il/marketing...598140,00.html

2000 לתובע.
    40,000 ש"ח לעו"ד.

אם היה מדובר בחברה ציבורית מקומית ועל דברים בגו היחס היה נשמר רק היו מתווספים אפסים,
    ובכלל, האם קיים אדם שלא יודע שסירופ הוא משומר ?!
    לא חלילה שאני משווה לעניין IDB, הדמיה ושות' ובהחלט יתכן ויש מקום לתבוע רק שאני חוזר על
    שכתבתי - הייתי שמח לראות חלוקה הרבה יותר הגיונית ושווה ולכלל המשקיעים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות