x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: ניתוח טכני 16.3.13 סיכום שבועי

ניתוח טכני 16.3.13 סיכום שבועי

שלום ושבוע טוב לכולם,

מדד SP500
    אינו מצליח בשלב הזה לפרוץ מעלה ולעלות לרמות השיא עד 1600.
    הערכה שלי כרגע תיקון טכני לאזור 1530 אזור 1/3 תיקון לגל עליות האחרון.
    המדד בקניות יתר והסיכוי לתיקון מטה גבוה מתמיד.

מדד המעוף ת"א 25
    כרגע המדד כושל פעם אחר פעם בניסיון לפרוץ את אזור 1250, בסופו של יום המדד ירד מטה.
    הערכה שלי כרגע תיקון טכני לאזור 1220-1230 וסגירת פער מחירים בין 1231-1233.
    לאחר מכן נבחן מחדש.

מדד הבנקים
    יום חמישי האחרון יום רע מאוד עבור המדד, ירידה במחזור גבוה יחסית אגב בניגוד מוחלט לכלל המדדים בארץ ובעולם - היום ירוקים לחלוטין.
    כל עוד המדד סביב 1150-1200 הדשדוש נמשך וכך גם הערכה, כרגע הכיוון הוא ירידה לאזור 1150.
    שבירה של רמה זו והתיקון הטכני כנראה יהיה עמוק יותר בהתאם ליעדים המוכרים.

מניות ת"א 25

טבע
    - ההמתנה לתיקון הטכני מטה נמשכת, המנייה מוספיה לעלות כרגע סגירת פער מחירים עד רמת 15500 אג'.
    מצ"ב איור עבור ניתוח המנייה, במחיר הנוכחי של טבע היא סגרה בדיוק 2/3 תיקון לגל הירידות האחרון.
    יום א' הקרוב יום קריטי האם המנייה תשנה את תמונות הירידות-דשדוש או תשוב לרדת.

כיל
    - נראת רע מאוד, שבירה של רמת 47 שקלים והמנייה תצלול לאזור 42-44 שקלים בלי בעיה.

בזק
    - מעניינת מאוד, הערכה שלי המנייה תגיע לאזור 500 אג' לא לפני שתתמודד עם רמת ההתנגדות 480 אג', נראת בסדר גמור.

מלאנוקס - אני מזכיר לכולם, המנייה שלילית כל עלייה כרגע מוגדרת כתיקון טכני. המנייה בארץ לא צלחה את ממוצע נע ל 100 ימים.
    המנייה תרד כעת לאזור 205 שקלים נבחן משם את המנייה שוב.

דלק קידוחים יהש - ירדה בחמישי עד רמת התמיכה המשמעותית 1430 אג' ירידה משם תסגור את פער המחירים עד רמת
    1400 אג'. המנייה נראת רע כעת ויכולה להמשיך ולרדת לאזור 1340 אג' בלי בעיה.

פרטנר / סלקום - אני לא אכנס יותר מדי לפרטים הטכניים אך שתי המניות נראות מצויין למהלך עליות יפה מעלה של עשרות אחוזים.
    פרטנר
    נראת טוב מסלקום אך בסלקום יש יותר בשר בשל המחיר הנמוך - כרגע שווה לשקול כניסה למנייה בעת קבלת איתות קנייה.

איזיצ'יפ - מעל 90 שקלים תהפוך אולי למעניינת שווה לעקוב.

מניות ת"א 75

מגדל ביטוח - איתות קנייה בפריצת רמת ההתנגדות 600-610 אג'. יעדים באזור 700 אג'.
    איתוראן - לקראת תיקון טכני דחוף מטה.
    הראל השקעות - המתנה לפריצת 180 שקלים, יעדים 200-220 שקלים.
    טאואר - פריצה יפה וראלי של 20%, לאחר פריצת רמת 2600 אג'. צריכים כרגע להמתין לרגיעה במנייה ובחינת כניסה
    כאשר היעד הוא אזור 29 שקלים כאשר עלייה מעל רמה זו תוביל את סגירת פער המחירים עד 30 שקלים.
    דסק"ש - פריצת 1300 אג' טרם הגיעה בצורה מובהקת, עניין של זמן כמו שזה נראה כרגע. הרבה בשר במנייה מעלה - מעניינת מאוד.
    כלכלית ירושלים - יום חמישי האחרון יום תנודתי במנייה מהלך יומי של 12% מנמוך לגבוה. בדרך ל- 2800 אג' בתיק ברווח נהדר.
    רמי לוי - לקראת פריצת של השיא 145 שקלים, אולי בדרך לשיאים חדשים.
    מליסרון - ראלי של 50% בדרך ל 85 שקלים השיא.

שבוע טוב ובהצלחה,
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות
    אין לראות בנאמר המלצה לרכישה או למכירה של נייר ערך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

תודה רבה ניסן =)
    שוקל להמליץ לאבא שלי להכנס לדסק"ש
    (גם אתה, גם אייל גורביץ וגם שחקן בדעה שהיא מעניינת)
    לפי מה אתה חושב שיש "הרבה בשר" לעליות?

תודה ושבוע טוב,
    ניב.

היי ניב,

הערכה לגבי "הרבה בשר" היא בשל הדשדוש של חצי השנה האחרונה לאחר המהלך העליות החד.
    המנייה תיקנה בצורה טובה את המהלך - חלק ממנו 1/3 - 1/2.
    רצועות, ממוצעים, מתנדים - בעמדה טובה לקראת זינוק והמתנד OBV ברמת שיא ביחס לרמת המחיר הנוכחי.
    סה"כ יעד ראשוני 1500 אג' ובכלל יש כמה עשרות אחוזים אם לא מאות לעלות בשקט במנייה - ראינו זאת במהלך הקודם.

בהצלחה,
    אין לראות בנאמר המלצה לרכישה או למכירה של נייר ערך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות