x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 13

נושא: שווי מלאנוקס

שווי מלאנוקס

בוקר טוב.
    החברה מכה היום, שוב, את המשקיעים בה ומאכזבת בענק. במסחר ב after market איבדה החברה כ 14% אך זהו התמחור הטכני כגובה הירידה בהכנסות. לדעתי המשקיעים האמריקנים צפויים להעניש את החברה על חוסר אמינות וזה בלשון המעטה, ובמה דברים אמורים:

1. שלהי אוקטובר, מתראיין מנכ"ל מלנוקס אייל וולדמן ומצהיר כי תגובת המשקיעים מוגזמת. חברה בסדר גודל כשל מלנוקס יודעת הזמנות והכנסות חודשים רבים מראש ולכן תגובת המנכ"ל תמוהה.
    2. אמר ועוד לא יבשה הדיו בכתבה, ורץ לממש 3 מליון דולר.
    3. חודש מאוחר יותר ראיון זחוח עם וולדמן שמצהיר עד כמה החברה עצומה ולמעשה זוהי רק תחילת הדרך.
    4. וולדמן מממש עוד 2.5 מליון דולר; אליו מצטרפים חלק לפני וחלק אחרי מיכאל כגן – סגן נשיא החברה שמממש 5.9 מליון דולר; ונחמיה לימלבאום – דירקטור בחברה המממש 4 מליון דולר.
    5. דצמבר הכחשות מצד החברה בנוגע לאזהרת רווח צפויה.
    6. ובאותם רגעים ממש מסיימים לממש: שי כהן, סמנכל התפעול מממש 4.1 מליון דולר; רוני אשורי סגן נשיא מממש אף הוא 4 מליון דולר; מארק זולצברג – סגן נשיא נוסף מממש 3.6 מליון דולר; דב בהרב דירקטור – 3.1 מליון דולר; מיכאל גריי – סמנכ"ל הכספים 1.5 מליון דולר.
    7. התפטרות סמנכ"ל הכספים.

לחברה מותר להפסיד ואף לפשוט רגל – זה הסיכון העסקי ועל משקיעים להיות ערים לכך. יחד עם זאת, התנהלות ראשי החברה מעידה כי התנהלו אחד בפה ואחד בלב. לתקשורת הקרינו מצב אופורי ואף דיכאו סימנים מוקדמים של אכזבה, ואילו בו זמנית המשיכו לממש כל העת.
    התפטרות סמנכ"ל הכספים, בכל חברה שהיא, היא לעולם סממן בעייתי להתנהלות חברה ובפרט בחברה המטילה ביצי זהב למנהליה. לדעתי האישית, עוד לא ראינו את סוף הפרשה ודי לחכימה ברמיזא.

אני לא חושב שמכירת המניות היא אות לחוסר אמינות של החברה, למיטב ידיעתי המכירות האלה בדר"כ מתבצעות בתוכנית מכירה עיוורת (מכירה עם תאריך שנקבע זמן רב מראש).
    הביקורת היחידה בנושא הזה על החברה היא העובדה שיתרות השורט על המניה חצו כל שיא אפשרי לאחרונה מבלי שפורסמה כל הודעה. מצד שני, המניה אתמול עלתה יפה ובמחזור לא קטן לקראת ההודעה.
    לדעתי מדובר דווקא בהזדמנות קנייה ומדוע? שורטים טבעם להיסגר ואני מניח שכל אותם שורטיסטים ציפו לאותה אזהרת רווח וכעת יגיע הזמן לממש את הרווח (המרשים כשלעצמו), מה שעשוי ליצור דווקא לחץ קניות לא קטן על הנייר.
    מה גם שאזהרת הרווח לא הגיעה כרעם ביום בהיר אלא לאחר ירידה חדה מאוד.
    גילוי נאות: מחזיק בפוזיציה נאה בחברה.

בדקתי את המספרים של שחקן ולא היתה שום מכירה עיוורת רק מכירות לפי זמן שהחליט המוכר.
    אם זה מעניין את מי שמחזיק באלוט אז תדעו שגם שם יש בדיוק את אותו סיפור. בהצלחה למחזיקים
    והלואי והיא תתקן כי כמות הנזקים שהיא גרמה למי שנכנס בגבוה כבר מזכירה את ההתרסקות במניות גז .

שמלאנוקס הייתה בשער 440 הצהרתי באתר שהיא שורט המאה, לדעתי בשער 155
    השורט ייסגר, כמו-כן בשער 155 יכול היות שמעבר לסגירת השורט, גם אבצע רכישה לטווח בינוני, שכן רכבת ההרים במנייה יכול לבוא גם לצד השני

צודק שחקן שהאמריקאים מאוד לא יאהבו את הזחיחות של המנכל
    שאומר שהחברה חזקה ובפועל לא כך המצב
    הם יכולים להפיל את המניה שם גם כמה ימים ברצף
    ומכיון שמשקלה במעוף גבוה
    יתכן ונצטרף להעריך את אפקט מלנוקס והשפעתו על המדד בימים הקרובים.

שלום poria,

קשה להסיק מיתרות השורט על מניות דואליות, מפני שכל שורט כזה יכול להיות סגור עם קניה בחו"ל.
    אין לך שום נתון שאומר לך כמה מהשורט הזה סגור עם קניה בחו"ל ולכן אין כאן מידע שאפשר להסיק ממנו מסקנות רציניות.

יום טוב.

מעיון בדוחות האחרונים של מלאנוקס ולאחר שבדקתי עם בכיר בחברה, מסתבר שהם העבירו הזמנות מהרבעון הרביעי, לרבעון השלישי, כהכנסות עתידיות.
    דבר כזה עושים, על מנת "לשפץ" את הדוח, בתקווה שהעתיד יהיה טוב יותר ו"יכפר" על המכירות החלשות של הרבעון.
    זה גם מראה על הלחץ, בו היו נתונים מנהלי החברה וגם מסביר את התפטרות סמנכ"ל הכספים.
    מה יראו הדוחות ברבעון הרביעי? את זה אנחנו מבינים מאזהרת הרווח ומתגובת המשקיעים לאזהרה.
    אחד הדברים החשובים בחברה, זאת שדרת הניהול. כאשר ההנהלה מתנהלת בצורה תמוהה,
    לא הייתי תולה תקוות רבות במנייה שלה.

שלום,

הכל מתחיל ונגמר בניהול .....וכאן הניהול כושל בלשון המעטה.

כאשר מנסים לשדר "עסקים כרגיל" ולא היא אזי העסק אף גרוע שבעתיים.
    כמובן מי שמכיר אמריקאים יודע שאצלם התנהלות לא תקינה אינה אהובה בלשון המעטה והעונש לא יאחר לבוא.

צר לי שהכתובת היתה והינה על הקיר ואנשים ממשיכים לעסוק בחישובים כמה כסף יעשו .......אנשים אכן לא לומדים לקח וחייבים לעבור שוב ושוב מסכת יסורים.....חבל .....

ומכירת מניות הנהלה מעידה על מעידה LOL ועל עסקים לא כרגיל ואיש שלא יחלוק עלי ושחקן צודק אתה גם בסעיף 1 וגם בסעיף 2 שאמשיך? כל הסעיפים מעידים על כשלון חרוץ ולא רק זה הטעייה .....אלא יתכן וכאן יש מקום לתביעה ......זאת לא אני קובעת אלא אני חושבת .

פוריה לפני שאתה מצהיר הצהרות בדבר מכירה עיוורת, ,כדאי שתבדוק ואל תטעה ...... ואני מאחלת לך בהצלחה.

בנוסף, אולי אינכם יודעים משקיעים ו/או סוחרים יקרים, מלנוקס קשורה קשר הדוק ביותר לחברת אינטל והחברה מן הסתם מאסה בה LOL גם פקטור זה חייב להלקח בחשבון כאשר משקיעים ו/או סוחרים במניה זו או אחרת .....

קחו למשל כדוגמא את פרוטי הקשורה לענקית התרופות פייזר...............

המשך ערב נעים,

R
    נערך לאחרונה על ידי rema1, 03.01.2013 בשעה 19:03

מה זה ה LOL ש רמה מביאה לנו כל פעם ?

laughing out loud

או בעברית, צב"ר- צוחק בקול רם

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •