x

עמוד 3 מתוך 6 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 57

נושא: קווינקו - תמונת מצב

Hybrid View

טיבי שלום,

רציתי להודות לך על פעילותך באתר.
    אמנם נרשמת לפני כ 4 חודשים, אך אתה מאוד פעיל, משתף דעות בהשקעות ומעניין לקריאה (גם אם לא תמיד נכון ומדוייק), וכן התגובות שלך ענייניות ומשכילות ומכבדות.

איני קשור לאתר לכן רק בשמי אומר לך,תודה.
    יום טוב ופורה

TBY הוא עמוד הטווח של הפורום הזה בזמנים אלו ולמרות שאני לא קשור לאתר הזה, אני מודה לך בשם כולם כולל בשם האתר :-)

tby
    גם אני נהנה לקרוא את הסקירות והניתוחים שלך. מקווה שיש לך תוכניות להישאר איתנו.

לפי מאיה:
    הון רשום למסחר של 101,770,470 עם פארי של 105, מה שאומר שהשעבוד חורג מהנדרש.
    החברה מחזיקה 83.33% מ QLI, ו QLI מאוד לא סחירה, בחודשיים האחרונים היה מסחר סה"כ של 17 אלף יורו(לכל התקופה).
    כמו כן ראיתי שחברת בת של החברה מחזיקה 54.3 מליון אג"ח(שחר המילניום).

QLI מאוד לא סחירה, בחודשיים האחרונים היה מסחר סה"כ של 17 אלף יורו(לכל התקופה).
    ממש מפתיע, בניתי על הנכס הזה כערבון, אני כנראה אבטל את רכישת ה-3 מיליון ע.נ שתכננתי

אני מתחיל להתגעגע לפיראט, לפחות השטחים שלו עוד היו באירופה, זה מביא לי שטחים בקמבודיה, אללה ירחמו.

הנאמן לאג"ח קווינקו זימן אסיפה להתייעצות
    http://www.news1.co.il/Archive/0024-D-82630-00.html

TBY
    האם יש לך תובנות לגבי המצב?
    תודה..

זה כתבתי בתמונת מצב:

המצב התפעולי בנכסים הפועלים הוא לא מזהיר – הפסדים לכל אורך הקו, מריבות בלתי פוסקות עם השותף קלאב הוטל פוגעות בהתנהלות של הנכסים המרכזיים וקיימת מצוקה תזרימית קשה בכל אגד החברות
    בדוח סולו לקווינקו הון של 302 מש"ח והתחייבויות לאגח המממנים את ההשקעה בבנות, אך ההון הוא "פיקטיבי" ולחברה יש עוד הרבה מחיקות לבצע.
    כך שדיבורים על בעיות חשבונאיות, מחיקות גדולות ובעיות תזרים הם הסיבה שהאגחים נסחרים במחיר שהם נסחרים בהם.

הניתוח שלי מראה כי בהסתברות גבוהה יש כיסוי לאגח ועוד עודף ולא פורסם מידע חדש שישנה את המסקנה.

אין ספק שדוח 2012 שיפורסם עשוי לשנות את המסקנה אם QLI בישלה את הדוחות....

על כל פנים, טוב מאוד שנאמן לאגח מכנס אסיפת התיעצות ולוקח את תפקידו ברצינות, כך צריך להיות - פעילות אקטיבית של הנושים עדיפה לאין שיעור על טמינת הראש בחול בצפיה לניסים

קווינקו פרסמה דוחות ואחריהם מצגת למחזיקי האגח

כצפוי, השווי בספרים התכווץ מאוד לאור שיערוכים של נכסים - בעיקר הקזינו בלוטראקי - זו לא הפתעה - אני כתבתי בפרוש בתמונת מצב כי ההון פיקטיבי ויש עוד הרבה מחיקות לבצע.

תפעולית העניינים מאוד יגעים, המשך ישיר לרבעונים הקודמים.

אני מצפה שלוטראקי יתאזן מחדש בעוד רבעון או שניים - יוון מתייצבת , החברה הורידה את דמי הכניסה לקזינו כך שהתנועה בו צפויה לגדול שוב

הפעילות בקמבודיה מתחילה להראות הכנסות, אך זה בשוליים לעומת הקטסטרופה ביוון.

במבט קדימה -

תשלום ריבית יוני 2013 יבוצע - לחברה יש את המזומנים בקופה

שוב מדובר על הנפקת זכויות ב QLI שתאפשר החזר הלוואת בעלים שתשמש מקור לתשלום האגח - החברה בדיונים עם משקיע שיכניס את חלקה של קווינקו בזכויות

החברה מאמינה שיש בידיה מספיק נכסים אך "עומד מכשול בזמן הכרוך במימוש הנכסים".....

בינתיים חודש המסחר.

שורה תחתונה - רכוש קווינקו שווה יותר מ - 54 מליון ש"ח שזה מלוא החוב לאגח, בוודאי יותר מ - 28 מש"ח שזה השווי הסחיר של האגח היום - זה לא השתנה.

המלחמה על התזרים ברורה וידוע וגם כאן לא השתנה דבר - יש צורך בגיוס זכויות - זו התוכנית , זה בוצע בעבר ואני מניח שיבוצע שוב, כי האלטרנטיבה מבחינת בעל השליטה זה פרוק ותביעות אישיות.

אני עדיין מחזיק, לדעתי תשלום סוף השנה יבוצע

תגיות בנושא זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות