אז אם פיתוח שווה כרגע 0, אז מה בעצם אתה אומר? בוא ניכנס למלחמה עם בעל השליטה שסופה לא ידוע, אתה יודע כמה זמן לוקח לעשות מהלך כזה? סתם דוגמה, לנוחי יש אפשרות להוציא לנו את הנשמה, הוא יכול להכריז על הקפאת הליכים, וגם להכריז על פירוק החברה (אני שוב מפנה אותך למימן ואמפל), וכמו שאתה יודע בפרוק אין דבר כזה שהנושים "משתלטים" על חברה, החברה תלך למפרק שימכור אותה במכירת חיסול, ועד שה יקרה הקופה תזין רק עו''ד ומפרקים ותישאר עם כלום (אני שוב מפנה אותך למימן ואמפל), ובמצב של היום במקרה הטוב אולי יהיה מישהו שישים 100M שקל על חברה ששווה אפס עגול לטענתך.
לעומת זאת, אני בהסדר עם אלשטיין את נוחי מקבל, עכשיו ובמזומן 540M שקל, פלוס הבטחה לעוד 100M, פלוס 700M ש''ח אג''ח, פלוס 10% מפיתוח, פלוס התחייבות מאנשים שהשקיעו כרגע באחזקות 400M לחזק את פיתוח בעוד 200M שקל, לחברה שמומחה בית המשפט קבע שיש לה ערך שיורי של 800M. אז בוא תגיד לי למה בן אדם סביר ילך בדרך של כל כך הרבה משתנים ואי וודאות.
כמובן שכל מה שאמרתי זה שיש אלשטיין וכסף, אבל שהנציגות תחתום כבר עם נוחי על ההסדר, ואם לא תהיה הזרמה אז המניות יעברו לנו בלי מלחמות ובלי ריקון קופה, וכל מה שאמרת נוכל לעשות זאת בעוד חודשיים בהסכמה, אבל לעזאזל, תחתמו כבר על ההסדר, ואני מסכים איתך שנציגות אחזקות גרמה וגורמת נזק גדול למחזיקים, אם אלשטיין יפקיד השבוע 50M דולר בנאמנות והנציגות לא תביא להצבעה גם את ההסדר עם אלשטיין, אז כנראה הם משתפים פעולה עם יורק ולא מעניין אותם בעלי החוב, אם זה יקרה אני מקווה שיקום מישהו ויתבע להם את הצורה.