דה מרקר כבר הפך לבדיחה בעיני, כל כתבה על אידיבי כל כך מוטית ואינטרסנטית שאני כמעט לא מאמין שזה עיתון כלכלי רציני,
אני מסכים עם הנזק שהוא גורם לבעלי המניות והחוב באידיבי, והמטרה שלו פשוט להרוס את החברה.
כל מה שכתב יואב יצחק הוא נכון ומדגיש את העליהום שעושים לדנקנר.

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
לאור העובדות הנ"ל אני תוהה מדוע נציגות אחזקות רצה להסדר ומתנדבת למחוק מליארד ש"ח חוב תמורת הזרמה של 200 מליון ו - 15% מהמניות ששוות לשיטתם אולי 150 מש"ח כשזה זה מביא אותם שוב ל - 1.2-1.4 מליארד, אך בלי השבחה עתידית?

זה לא ניהול מו"מ זו הפקרות או יותר גרוע.
הידיים ידי טיבי והקול, קול דה מרקר, הנה עוד דוגמה לסילוף ודיסאינפורמציה, בוא תראה לי איפה אתה רואה בהסדר, תספורת של מיליארד שקל? אני רואה לפי האקסל של RH דווקא תספורת קטנה של לא יותר מ5%

וחוץ מזה, תראה מה כתבת בתחילת הת'רד:
ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
אם רוצים לא לפרק את אחזקות יש לבנותה מחדש כך שתוכל לשרת חובותיה 5 שנים קדימה בלי לחץ מימושים - זה אומר תספורת יותר גדולה והזרמת מזומן שישרת החוב הנותר 5 שנים קדימה - צריך כ - 250 מש"ח היום ועוד 250 בפריסה ל - 5 שנים וקיצוץ חוב ב - 50% לפחות

פיצוי במניות זה הבונוס במקרה של הצלחת הפרויקט - אם רוצים שנוחי ישאר ויזרים, כנראה לא ניתן יהיה לקבל יותר מ 20% ממניות אחזקות כי במבנה של בטחונות "נדמה לי" - גנדן/טומהוק צריכה מניות של אחזקות לתחזק את חובות הבנקים.
אז מי מופקר? ההסדר של הנציגות או ההצעה שלך?
נציגות אחזקות הגיעו להסדר כמעט כמו שטענת שצריך להיות, ואפילו קצת יותר טוב לטעמי.
אז אם המטרה להבריא את החברה, אז ההסדר הוא הפתרון הטוב ביותר.
ואם יש לך אג'נדה אחרת אז הפתרון השני הוא של יורק.
נא להיות הוגנים.