x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 423

נושא: אידיבי אחזקות - הסדר

Hybrid View

JSPH

אתה באותו הלך רוח של נושי אחזקות - על בית המשפט לדחות את הבקשה כי.... וכאן נכנסים הרבה נפנופי ידיים

זה כמו , סליחה על ההשוואה, אשה מוכה שחוזרת לבעלה המכה כי הבטיח להשתנות...

העסק מתדרדר במדרון כבר שנתיים!

רק לפני 6-7 חודשים עוד התנהל דיון אם אחזקות יכולה או לא יכולה לשלם את אגח ד' , דנקנר הצהיר "אין דיון על תספורת..."

עברו 6 חודשים של מגעים להסדר, שנמרחו ע"י דנקנר - אך זה גם אשמת הנציגות שיש לה אינטרס אישי במריחת הדיונים - הם מקבלים יותר שכר ועבורם זה מאוד משמעותי .

עכשיו , פעם ראשונה, שמחזיקי אגח פועלים באמת לטובת האינטרס הצר שלהם - החזר כספי מלא של האגח - במשך 6 חודשים המשיך דנקנר להדחיק את המצב ולא בא עם נושי פיתוח בהצעה להסדר , והגאונים של נציגות אחזקות , למרות שיודעים שבפיתוח כל הנכסים , לא פעלו לכפות הסדר בפיתוח, אלא פנו בנימוס לנושי פיתוח שהציעו להם 5% , אז הם נעלבו ובזה נגמר העניין.

אני הייתי אומר לנושי פיתוח - אני מסכים שתקבלו 5%... ומשם מנהלים מו"מ כמו מבוגרים. אי אפשר ךהגיע להסכמה - הייתי רץ לבית המשפט בבקשה להסדר על מנת להכניס את כולם לתלם של מו"מ בחסות בית המשפט.

אין שופט שבעולם שידחה את בקשת פיתוח - יתקיים דיון, ימונה מומחה שיציע הסדר חוב. היה צריך לעשות זאת לפני 6 חודשים, הרבה כסף על דיונים עקרים היה נחסך.

בוא נניח לצורך הדיון שנושי אחזקות מצטרפים לנציגות פיתוח לקחת מנוחי את השליטה, אתה חושב שנוחי ישב בשקט וייתן לך בקלות את המפתחות?! תראה את הסאגה באמפל ובשאר החברות הקיקיוניות שהגיעו לפשיטת רגל, כמה זמן לקח לקחת את השליטה בחברה? כמה זמן מימן מושך באף את בעלי החוב באמפל? וזאת בחברות שהגיעו דה פקטו לפשיטת רגל, ואידיבי, עדיין, אני מזכיר לך, לא הגיעה להפרת תשלום, גם באחזקות הדחיה נעשתה בהסכמת בעלי האג''ח.
    אז הליכה במצב הזה למשפט יכולה לקחת חודשים ארוכים, ובזמן הזה כל הנושים (כולל פיתוח) לא יראו שקל ואפילו ריבית.
    אני לא אומר שאין אפשרות לריקוברי לנושי אחזקות במצב פירוק, אבל התהליך הזה יהיה ארוך וסיזיפי, במיוחד שלדנקנר יש קייס.
    תקראו טוב את הטענות שלו נגד הנושים, ותגידו אם נראה לכם שהנושים ייקחו בקלות החברה
    http://maya.tase.co.il/bursa/report....port_cd=779399

מכיוון שמדובר על חברה הנמצאת בתהליך של חדלות פרעון, יש חשיבות לפוטנציאל העתידי שטמון בנכסיה בהיבט תוכנית ההבראה העתידית - זה קלף למו"מ על הסדר .

זה לא משנה את המצב המשפטי אך זה יסייע בפתרון הכלכלי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות