ציטוט פורסם במקור על ידי gimani צפה בהודעה
בניגוד למה שמשתמע מהכתבות האחרונות (ומהלך הרוח כאן בפוסט) לדעתי הסדר באחזקות עוד רחוק, וכל מה שקורה עכשיו זה לא יותר ממשיכת זמן.
קשה לי לראות את נוחי מזרים סכום רציני להסדר באחזקות, רק כדי למצוא את עצמו למחרת באותה סיטואציה מול מחזיקי האגח של פיתוח.
אז מה אתה אומר בעצם? שנוחי הולך לוותר על אחזקות? וזה בניגוד גמור לכל מה שהוא עושה בחודשים האחרונים,
עם ה400M שיהיה לו הוא יוכל להגיע להסדר באחזקות שייתן לו שלוש שנים לפחות של שקט, בנוסף המכירה של כלל לכור תתן לו גם שקט בפיתוח לשלוש שנים, תסתכל קצת מעבר לכתף ותראה את התמונה הגדולה.

ציטוט פורסם במקור על ידי gimani צפה בהודעה
rinmat

כתבת שהערכה שלך שאחזקות תפורק הוא 0. מזכיר לי דיון שהיה לי פה באתר על מניית מודיעין כשאחד החברים טען שהשאלה היא לא האם הם ימצאו גז אלא רק כמה.
כמו שהוכח במקרה הזה ובמקרים אחרים, הכל אפשרי אז קח סיכונים בהגיון (ארז-ישלח לך בדואר צ'ק תמלוגים על השימוש במשפט שלך).
אני אוהב שתופסים אותי בקטנות, אז סליחה, הסיכוי שאחזקות תפורק הוא לא 0 מוחלט, תמיד יש סיכון שמישהו ירצה לירות לעצמו ברגל, אבל הסיכוי לדעתי לפרוק הוא שואף ל-0,
ההשוואה לסיכוי למציאת גז בקידוח היא לא אפילו בכיוון, ומי שחושב ככה שישקיע בגז ונפט ישירות.
לגבי סיכונים, שוב, מי שקנה ב20 יש לו סיכוי טוב יותר ממי שקנה ב40 או ב60, לכן, אני די מרגיש בטוח עם הפוזיציה שלי.