x

עמוד 33 מתוך 39 ראשוןראשון ... 233132333435 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 321 עד 330 מתוך 423

נושא: אידיבי אחזקות - הסדר

Hybrid View

גבאי פירסם את הדו"ח שלו
    האמת שהוא לא פירסם תמיכה כל כך באי אילו מההצעות
    מה שכן מצאתי מעניין הוא הכותרת שכל אחד מהאתרים הכלכליים הבולטים בחר לכתוב
    דה מרקר שהיה מילטנטי כל הדרך נגד דנקנר בחר בכותרת -דו"ח גבאי: הבטוחה של אלשטיין-בן משה עדיפה
    כלכליסט מבית ידיעות אחרונות שמקורב לנוחי קובע- דו"ח המומחה איל גבאי: "עדיפות בלתי מובהקת להצעה של גרנובסקי-דנקנר"
    ואילו גלובס כנראה מסכם את זה כמו שזה -דוח המומחה: מאבק צמוד בין קבוצת גרנובסקי-דנקנר לאלשטיין-בן משה; למי עדיפות בטווח הארוך?

אני באופן אישי עדיין מתלבט במי לבחור, נראה כי מבחינה כלכלית גרידא ישנו יתרון קל לדנקנר במיוחד במקרה שעסקת כלל יוצאת לפועל
    אם כי ישנו חשש טוב כי מה שהיה הוא שיהיה אם הקבוצה הזאת תזכה
    אך מאחר וההשקעה אצלי פה היא פיננסית לחלוטין ואין לי כוונה לראייה יותר מידי רחוקה לגבי כל הקבוצה אז הנטייה היא לדנקנר

ציטוט פורסם במקור על ידי orbit צפה בהודעה
    גבאי פירסם את הדו"ח שלו
    האמת שהוא לא פירסם תמיכה כל כך באי אילו מההצעות
    מה שכן מצאתי מעניין הוא הכותרת שכל אחד מהאתרים הכלכליים הבולטים בחר לכתוב
    התקשורת מחפשת דם רייטינג וסיפורים, "עלייתו ונפילתו של נוחי" אני כבר רואה את הכותרות אם זה יקרה, גלובס הגדיל לעשות ובהתחלה הכותרת שלו היתה "מהפך, גבאי קבע שהצעת אלשטיין עדיפה"...
    מבחינה פיננסית נטו, אני לא רואה סיבה למישהו ששם באג''ח אחזקות הרבה כסף לא להצביע בעד הצעת החברה רק בשביל ל"חנך" את נוחי.
    רוב הכסף בהסדר יוזרם בקלוזינג, ומה יקרה אח''כ, כמעט ולא יעניין אותי.
    ואגב, גבאי כתב, שלקבוצה של נוחי לא משתלם לא לעמוד בהסכם, כי בכל הפרה הם ישלמו קנסות כבדים לעומת אלשטיין, וההגיון אומר שקבוצה ששמה מיליארד ש''ח על החברה לא תתן לכמה מאות מיליונים לעצור אותה בהמשך.
    אותי מעניין, מה tby, אם יש לו עדיין אגרות חוב של אחזקות, מה הוא יצביע...

רינמט,

אפ-סייד עתידי זה לא רק מה שמקבלים באופן מיידי.

יש שתי קבוצות שונות בתכלית -

קבוצת דנקנר שמורכבת מאינטרסנטים ברמות שונות שירצו למשוך דוידנדים בכסף ובטובות מסחריות - זו "שיטת דנקנר" כך האיש עבד מהרגע שרכש השליטה, מתגמול בשכר של מליונים למי שמימן לו רכישת השליטה בהלוואה שערורייתית מכספי חוסכי הפנסיה (אני עוד זוכר לדנקנר את זה) דרך חילוצים אישיים (ישראייר) וכלה בתשלום תיווך ובונוס ענקי על רווחים (בפרויקטים מרוויחים, כמובן אין קיזוז במקרה של הפסדים) לשותף בגנדן על עסקאות נדל"ן בארה"ב וכו'

קבוצת אשלטיין - אין אינטרסים בארץ, אין "חברים" ו- "שותפים" שצריך לתגמל מסחרית (משטחי מדף בשופרסל , דרך רכישת שרותי הובלה...) - יש רק רצון כנה ואמיתי למקסם את ההחזר על ההשקעה דרך שווי המניות

אני חושב שהנושים הראו בגרות ובחרו בדרך הנכונה שתבטיח להם החזר מקסימלי, רק חבל שבדרך נשרפו 50 מליון ש"ח

במקרה הזה דווקא השופט היה בסדר, כיוון שלא רצה לדחות ההצבעה.
    כיוון שהנאמנים כמו שאמרתם מנסים למשוך את הזמן כדי שאלשטיין יזכה ולמשוך כסף מהקופה, לשופט אין ברירה.
    אני מקווה כי מעבר לדחייה של שבוע לא יהיו יותר דחיות ולא התחרות.

שלום חברים

מוקדם לפתוח שמפניות, ההסדר ככל הנראה לא יעבור את הכנסת.
    ההצעות האלו הן התרסה ברוח חוק 'הפירמידות'.
    למעשה הדחיות האחרונות יגרמו לכך שהחוק יחוקק בטרם ההסדר ובכך ימנע מימושו.

ארז

התפרסמו אתמול ההצעות המשופרות של החברה וקבוצת אלשטיין, מניתוח זריז של ההצעות שוב הקבוצה של נוחי נותנת נוק אאוט לקבוצה של אלשטיין, ללא ספק ההתמחרות עשתה טוב לנושים ונקבל תמורה גבוהה בהסדר, אם לא תהיינה הפתעות והצעה של נוחי תיבחר, אני אכנס להסדר בלי למכור כלום לפני (בוודאי ברמות שהאג''ח נסחר עכשיו)
    לפי ההצעה של נוחי, במקרה שכלל נמכרת התמורה לנושים תהיה:
    318 פלוס 150 מזומן בקופה = 27 אג' במזומן מיידי
    500 מיליון בנאמנות = 29 אג' עד לראשון ביוני.
    שווי מניות פיתוח ( בהערכה שמרנית שתיסחר ב35% דיסקואונט) 330 מיליון = 19 אג'
    עד שווי אופטימי (פיתוח תיסחר בשווי מלא וקבלת הצעות הרכש מהחברה) = 540 מיליון = 31 אג'
    שווי תביעות (50 מיליון שכבר הובטחו בהצעת פשרה ואופטימי אם גנדן תצטרף) 200 מליון = 3-9 אג'

סה''כ תמורה במקרה שכלל נמכרת תנוע בין 78 אג' עד 96! אג'.

במקרה שכלל לא נמכרת התמורה לנושים תהיה:
    318 פלוס 150 מזומן בקופה = 27 אג' במזומן מיידי
    שווי מניות פיתוח ( בהערכה שמרנית שתיסחר ב35% דיסקואונט) 660 מיליון = 37 אג'
    שווי תביעות (50 מיליון שכבר הובטחו בהצעת פשרה ואופטימי אם גנדן תצטרף) 200 מליון = 3-9 אג'

סה''כ תמורה במקרה שכלל לא נמכרת תנוע בין 67 אג' עד 81 אג'.

עכשיו נראה אם הנושים ילכו לפי השכל או הרגש...

רצ"ב להורדה אקסל הערכה של ההצעות.
    http://www.sendspace.com/file/muqete

בסיכומו של דבר, גרנובסקי-דנקנר מכניסים יותר כסף מזומן ולכן במכלול ההצעה שלהם טובה יותר.

עבור נושי אחזקות: ההצעה של גרנובסקי-דנקנר הינה טובה יותר ומגלמת שווי החזר של לפחות 80 אגורות לאג"ח סדרה ד'. אלשטיין-בן משה שיפרו הצעתם גם כן.

אני וחבריי נצביע עבור דנקנר (סה"כ 3 מיליון אג"ח)
    נערך לאחרונה על ידי RH2000, 27.11.2013 בשעה 14:19

לא יכולתי לעשות את זה יותר טוב ממך :-)
    גם אנחנו עם סכום דומה נצביע לדנקנר, חשוב שכל המצביעים הפרטיים יתאגדו ויצביעו הפעם, כי הנאמנים בעזרת המוסדיים יצביעו נגד נוחי, הם גם הביאו הערכת שווי של בייקר טילי, שיש יתרון "קל" בלבד להצעה של דנקנר
    http://www.globes.co.il/news/article...hp_folders_585
    כמה קל? בין 52 ל300 מיליון ש''ח, זה ההבדל הקל בין ההצעות...

מה יהיה עם המכשול הרגולטורי של חוק הריכוזיות . האם זה מהותי? עד כה השוק לא הגיב לעובדה שחוק זה כבר עבר בקריאה שניה ושלישית בועדת הכספים. האם אין בזה סיכון שכל ההסדר הזה יתנפץ?

יש למישהו מושג לגבי חוק הריכוזיות? הרי כל ההסדר הזה יכול להיות לא שווה כלום.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות