x

עמוד 3 מתוך 39 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 423

נושא: אידיבי אחזקות - הסדר

Hybrid View

מסכים. הם מציעים לנושי אחזקות תספורת גדולה יותר מזו שנוחי מציע...
    קרן יורק פועלת לטובת קרן ולא בהכרח לטובת נושי פיתוח וזה אלמנט חשוב. כרגע כשהאגחים נסחרים בכמעט 60% מהפארי, אני מבין את גישתך לכך שהם יקרים בהתחשב באי הוודאות הגדול
    נערך לאחרונה על ידי kelazar, 10.02.2013 בשעה 19:16

בקשר להצעה של יורק, זה בדיחה קצת יותר מצחיקה מההצעה של נוחי, כמו שאמרתי הם עדיין חיים בלה לה לנד.
    ומי שחשב שאלשטיין לא מתכוון לממש את האופציה, אז כבודו יגיע בעצמו בשבוע הבא
    http://www.calcalist.co.il/markets/a...595339,00.html
    ואולי הוא יהיה המבוגר האחראי שיסדר את שני הצדדים, עדיין, ההסדר אמור להתקרב יותר להצעה של הנציגות לדעתי.
    שוב, יהיו עוד רעשים ואיומי פירוק, אבל בסופו של דבר נתכנס כנראה להסדר ראוי.

אם מה שאתה אומר נכון... גם התכנית של בלנק תקרוס מייד

במידה וישנם טריגרים בהלוואות הבנקאיות אז דסק"ש חדלת פרעון ולכן שייכת לנושיה כך שנושי פיתוח נותרים ללא כלום
    בנוסף, כלל ביטוח יכולה לעבור את אותו תהליך במקרה הגרוע ובמקרה הפחות גרוע לעבור לנאמנות זמנית עד לאישור הפיקוח על הביטוח להעברת השליטה לקרן יורק.

יורק נראים מעט לחוצים... הם יורים לכל הכיוונים וכעת הם טוענים שגם דסק"ש חדלת פרעון.... נו באמת. ..
    נערך לאחרונה על ידי kelazar, 13.02.2013 בשעה 19:25

אני לא בטוח שהבנתי את השאלה.

אני חוזר שנית על שכתבתי, אבל במשפט שונה - כאשר אחזקות נכנסת להקפאת הליכים, זה מקפיץ טריגרים בהסכמי ההלוואות של פיתוח (גם דיסקונט השקעות ולמעשה הכל הפרמידה) ומאפשר לבנקים להעמיד את ההלוואות בפיתוח / דיסוקנט וכו לפרעון מיידי . מכיוון שהחברות לא מסוגלות לשלם הכל היום ומייד - הן חדלות פרעון אף הן וכך הנושים משתלטים עליהם.

אם זה קורה - נושי אחזקות, שהתחילו התהליך, נשארים עם כלום

הבעיה שאם אתה מעיף את נוחי, נושי פיתוח יכולים להשתלט על פיתוח עצמה, ככה גם נוחי יפסיד וגם בעלי החוב באחזקות יפסידו,
    האינטרס הוא הסדר, שנוחי יזרים כסף חיצוני, ולפחות 500M, בעלי האג''ח יסתפרו קצת לטובת החברה, והעסק יוכל להמשיך להתגלגל עוד כמה שנים. אלא אם אתה מוצא מישהו שיקנה את אחזקות בלפחות 800 מיליון, והסיכוי לזה די קלוש.

רואים התקדמות להסדר. כנראה ההסדר יהיה פשרה ביו הצעת נוחי לנציגות.
    רואים כי בימים אחרונים יש קונים בסכומים גדולים. כלומר מאמינים כי עם גמר ההסדר האגח יהיה שווה יותר.
    שווי האגח לפי דעתי יהיה בין 25-50 אג'. לכן קניה במחירים של היום מהווה סיכון קטן עם פוטנציאל לרווח גדול.

רינמט,

הנציגות בפיתוח מתנהגת בדיוק כפי שנושה שרואה שיש סיכוי גדול לכך שלא יעמדו בהתחיבויות אליו צריך לפעול.

תחשוב על אלביט הדמיה, אם לפני שנה מחזיקי האגח היו מתארגנים והולכים לבית משפט כי לחברה חסרה נזילות ותלויה בתוכנית מימושים בשוקים קשים - מצבם היום היה יותר או פחות טוב?

בפיתוח, התוכניות של דנקנר להעביר נכסים מכיס לכיס או מכירות לצדדים שלישיים לא יוצאות לפועל, סוכנויות הדרוג אמרו את דברם לגבי הורדת דרוג צפויה - אין סיבה להמתין לקשיי נזילות - הכתובת על הקיר וצריך לפעול. זה שפועלים, נפגשים ומתארגנים, לא אומר שמחר בבוקר ילכו לבית משפט, אבל יהיו מוכנים לפנות ברגע שבו יחשבו שיש סיכוי סביר להצלחה.

הטריגר להסדר בפיתוח הוא חוסר הסדר מוסכם באחזקות - בעלי האגח של אחזקות הם בעלי החברה היום , הם עסוקים בלצמצם נזקים ולנסות להוציא כמה שיותר. האינטרס מספר 1 שלהם זה שקט בפיתוח - וזה ניתן לביצוע רק ע"י הסדר שיהיה מוסכם ע"י בעלי האגח בפיתוח, מכיוון שזה ברור שאם וכאשר תגיע פיתוח לסביבה של חדלות פרעון תזרימית, בעלי האגח ישתלטו עליה - הרי לבעלים, אחזקות אין אגורה להשקיע בחברה - אז מבחינת מחזיקי האגח באחזקות זה הכרחי למנוע הגעה למצב זה.

לפיכך - דנקנר , אלשטיין מיותרים להסדר - כי מתיחסים לגנדן כחברת ההחזקות שצריך להחזיק בחיים -את מחזיקי האגח של אחזקות גנדן וחובותיה מעניינים כקליפת השום ולכן נושי אחזקות תמיד יוכלו לקבל עיסקה טובה יותר כבעלים של 100% מאחזקות, כאשר בפיתוח יש הסדר שמוסכם על מחזיקי האגח (גיוס הון, המרת חוב, ארגון חובות מחדש וכו')

אם נושי אחזקות ישתתפו במשחקי משיכת הזמן של דנקנר, הם ימצאו שהנכס שעיקרי של אחזקות - פיתוח, נעלם.

בניגוד למה שמשתמע מהכתבות האחרונות (ומהלך הרוח כאן בפוסט) לדעתי הסדר באחזקות עוד רחוק, וכל מה שקורה עכשיו זה לא יותר ממשיכת זמן.
    קשה לי לראות את נוחי מזרים סכום רציני להסדר באחזקות, רק כדי למצוא את עצמו למחרת באותה סיטואציה מול מחזיקי האגח של פיתוח.

rinmat

כתבת שהערכה שלך שאחזקות תפורק הוא 0. מזכיר לי דיון שהיה לי פה באתר על מניית מודיעין כשאחד החברים טען שהשאלה היא לא האם הם ימצאו גז אלא רק כמה.
    כמו שהוכח במקרה הזה ובמקרים אחרים, הכל אפשרי אז קח סיכונים בהגיון (ארז-ישלח לך בדואר צ'ק תמלוגים על השימוש במשפט שלך).
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

ציטוט פורסם במקור על ידי gimani צפה בהודעה
    בניגוד למה שמשתמע מהכתבות האחרונות (ומהלך הרוח כאן בפוסט) לדעתי הסדר באחזקות עוד רחוק, וכל מה שקורה עכשיו זה לא יותר ממשיכת זמן.
    קשה לי לראות את נוחי מזרים סכום רציני להסדר באחזקות, רק כדי למצוא את עצמו למחרת באותה סיטואציה מול מחזיקי האגח של פיתוח.
    אז מה אתה אומר בעצם? שנוחי הולך לוותר על אחזקות? וזה בניגוד גמור לכל מה שהוא עושה בחודשים האחרונים,
    עם ה400M שיהיה לו הוא יוכל להגיע להסדר באחזקות שייתן לו שלוש שנים לפחות של שקט, בנוסף המכירה של כלל לכור תתן לו גם שקט בפיתוח לשלוש שנים, תסתכל קצת מעבר לכתף ותראה את התמונה הגדולה.

ציטוט פורסם במקור על ידי gimani צפה בהודעה
    rinmat

כתבת שהערכה שלך שאחזקות תפורק הוא 0. מזכיר לי דיון שהיה לי פה באתר על מניית מודיעין כשאחד החברים טען שהשאלה היא לא האם הם ימצאו גז אלא רק כמה.
    כמו שהוכח במקרה הזה ובמקרים אחרים, הכל אפשרי אז קח סיכונים בהגיון (ארז-ישלח לך בדואר צ'ק תמלוגים על השימוש במשפט שלך).
    אני אוהב שתופסים אותי בקטנות, אז סליחה, הסיכוי שאחזקות תפורק הוא לא 0 מוחלט, תמיד יש סיכון שמישהו ירצה לירות לעצמו ברגל, אבל הסיכוי לדעתי לפרוק הוא שואף ל-0,
    ההשוואה לסיכוי למציאת גז בקידוח היא לא אפילו בכיוון, ומי שחושב ככה שישקיע בגז ונפט ישירות.
    לגבי סיכונים, שוב, מי שקנה ב20 יש לו סיכוי טוב יותר ממי שקנה ב40 או ב60, לכן, אני די מרגיש בטוח עם הפוזיציה שלי.

קלעזר,

מכיוון שנושי פיתוח לא מצפים ל"תרומת בעלים" בהסדר, הם מבינים שיצטרכו לפתור בעצמם את הבעיות - אך בהינתן שהבעלים לא משתפים פעולה, ואף ילחמו בתהליך - זה יקח זמן ויעלה הרבה כסף - אין כרגע עילה קונקרטית למחזיקי האגח לפנות לבית משפט - למרות שלדעתי ניתן לנסות לשכנע את בית המשפט לא לשלם תשלום חוב הבא בשל העדפת נושים אך התוצאה אינה מובטחת, התהליך ארוך , עו"ד יחגגו וישאר פחות לכולם.

לעומת זאת, מחר מחזיקי האגח של אחזקות יכולים להעמיד את האגח לפרעון מוקדם ובית המשפט ימנה נאמן לביצוע הסדר.

ברגע שיש באחזקות נאמן שפועל עפ"י הנחיות נושי אחזקות, הרי ניתן להגיע להסדר בפיתוח בלי בעיה ובעלויות מינימליות - מכיוון שלהרבה גופים החזקות צולבות באגח אחזקות / פיתוח יש סיכוי לא רע שיגיעו לסיכום שטוב לכולם - נושי פיתוח יקבלו 100% - אולי ימירו קצת חוב למניות ויהפכו את פיתוח לסחירה , אך לנושי אחזקות יהיה קצת מזומן מהקופה של אחזקות ופוטנציאל (מניות פיתוח) לראות חלק קטן מהכסף בעתיד אם וכאשר ערך פיתוח יעלה

לגבי אגח ט' - את דעתי כתבתי - מחירי האגח של פיתוח לא זולים, שתהיה גלישה להסדר, רוב הסיכויים שתהיה נקודת כניסה יותר נמוכה. גם בהסדר, הרה-ארגון של חוב יתן אגח ארוך שלא יסחר במחיר משמעתי יותר גבוה מאגח ט' - כך שאין מה למהר ולהיכנס , לא ממתינה "בוננזה" מהירה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות