שלום לכולם,

מדד המעוף
היום שוב בפעם השלישית ראינו את מדד המעוף מבצע פניית פרסה מעלה עם נר שורי ומחזור גבוה.
רמת 1175-1180 מצליחה בשלב הזה לשמש כרמת תמיכה מובהקת.
המדד נמצא במגמת דשדוש שלושה חודשים סביב 1175-1240 - כל עוד לא נצא מאזור זה אין כיוון מוגדר.

היבטים טכנים מרכזים, בולינגר בתנועה ימינה באופן די חריג כאשר המדד נע סביב הרצועה התחתונה לאמצעית.
היום ירידה מתחת לממוצע נע ל 100 ימים, STOC עלייה מעל 20, RSI סביב 40, CCI המתנה לעלייה מעל מינוס 100. בגדול הייתי נמנע בשלב הזה להגדיר יעדים אך עדין המדד דשדוש - חיובי כל עוד מעל 1175.

מדד הבנקים
היום בעלייה צנועה אך עם מחזור מסחר גבוה. המדד השיג את יעדו כשסגר פער מחירים 1130-1180
ועל כן שילם את חובו, חייב לציין את הראלי 55% במדד - ראלי שכמובן יחד עם מניות הביטוח הובילו את ת"א 25.
הייתי נזהר מאוד בשלב הזה ממדד הבנקים, הייתי רוצה (יעד שלי) לראות תיקון עמוק במדד לאזור 950-1050 על מנת להשלים 1/3-2/3 תיקון לגל העליות האחרון מדובר על ירידה של 6% - 14%.
מצד שני כל עוד המדד מעל רמות התמיכה 1100 1050 הדשדוש ימשך, רק פריצה של 1190 תשנה את הסטטוס לחזרה לעליות.

מניות

כיל - היום בניסיון נוסף לפרוץ את ההתנגדות ב 48 שקלים, מחזור שיא במנייה בשנה החולפת של 240 מיליון שקלים בהחלט ממחישים את נכונות הקונים. אם המומנטום ימשך הכיוון במנייה רמת 56 שקלים.

מזרחי טפחות - רמת התמיכה 37 שקלים עושה עבודה טובה והיום נר שורי עם מחזור מסחר גבוה ועלייה צנועה של חצי אחוז - באותה נימה יש לציין את הערכה למדד הבנקים שטרם הוכרע הכיוון בו.

דלק קבוצה - מניית מעוף הנמצאת בראלי לאחר עלייה של 80% מיולי 2012. בניתוח טכני המנייה מוגדרת במגמת עלייה לכל טווח זמן. כעת לאחר שהמנייה פרצה את השיא באזור 9000 הכיוון הוא המשך עליות לשיאים חדשים, כמובן תיקונים טכניים מטה הם דבר מצויין והכרחי במגמת עלייה.

אינסוליין - עד אוקטובר 2012 המנייה לא הייתה קיימת למעשה, מחזורים של אלפי שקלים בודדים ביום.
היום לאחר ראלי של 400% ומחזור של 12 מיליון שקלים קשה לפספס את המנייה.
מי שמכיר את תחום פעילות החברה מבין שהיא מניית "חלום" ביומדית קלאסית עם ציפיות לעלייה לאזור 1000.
למעשה אתמול התקבל איתות טכני במנייה, האיתות הטכני הראשון היה בתאריך 2/1 בו המנייה פרצה את רמת 170 אג'.
שבוע שעבר המנייה תיקנה שוב לאזור 1/2, אמצעית בולינגר תוך ליווי מחזורי מסחר נמוכים משמעותית מאשר ימי העליות. היום שוב פריצת רמת 260 אג' עם מחזור שיא - והיד עוד נטויה במנייה.
המנייה נכנסה אתמול לתיק המניות - תחת אזהרה של סיכון גבוה במיוחד - כרגע רווח של 17% לקראת מימוש.

בריינסווי - עוד חברה מבית היוצר של חלומות ביומד, דיברתי לא אחת על המנייה עוד כשהייתה באזור 26 שקלים ולאחר פריצת 38 שקלים. תיקון טכני שנגמר על התמיכה 38 הפך לאיתות קנייה מהיר.
המנייה כבר בתשואה של 20% היום מחזור שיא נוסף פריצת 44 שקלים - בדרך ל 55 שקלים.

ערב טוב ויום בחירות דמוקרטי לכולם,

בהצלחה,