x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 27

נושא: מסר כתוב: עצוב, כואב , דואב , אכזרי מזעזע , גם דוחה ומגעיל.

Hybrid View

מסר כתוב: עצוב, כואב , דואב , אכזרי מזעזע , גם דוחה ומגעיל.

אני מעלה תגובה בעצמי לעצמי : אני מבקש מכם אם האתר הקדוש הזה חשוב לכם כיתבו את דעתכם כאן ועכשיו , האדישות שלכם מוציאה כול אדם משלוותו , כך אתם מקבלים כול דבר טוב כמובן מאליו , לא זה לא חייב להיות מובן !!!, אין לאף אחד כאן חוב כלפי חברים נרשמים , נהפוך הוא אתם חייבים לואליות , והערכה על כך שאדם שאינכם מכירים כלל נתן לנו במה כזו , והיא לא נועדה , לא להכפשות , לא להעלבות , לא לקללות , כאן אפשר לדבר על כול דבר בעולם , אבל בזמן המתאים , וגם במקום המתאים , ובחדר המתאים , ויש כאן את הכול , יש כלים באתר על סרגל כלים , שאתם לא מודעים להם , תשאלו , תחפרו אלו כלים שפותחו עבור האתר לטובת הכלל , אף אחד לא נתן לשחקן במתנה כלים יחודיים לאתר , זה פרי פיתוח של שנות עבודה , תחכום וניסיון , אז שלא יעבדו עלכם , אין דברים כאלה באף אתר בעולם חינמי .
    נקודה שמעון

היי שמעון
    אנשים לא מבינים כמה קשה לשבת ולכתוב סקירות ולעבוד ולהגיע לשיטה שמרוויחה כסף , הם קוראים יום יום סקירות ומנסים לפי זה לפרש את כיוון השוק , ודרך כך לנסות להרוויח כסף.
    רק מי שיושב ומנסה לפענח וכותב סקירות יודע כמה קשה לנסות להעריך את כיוון השוק במיוחד בזמנים המשוגעים האלה .
    אני מבין את זה כי גם אני כותב סקירות ומנתח את השוק והמצב שלו .
    אז אם מישהו עובד קשה זה , לקחת ולמכור את מה שהוא עושה זה הרמה הכי נמוכה בשביל לעשות כסף.
    כסף שבא ככה אין בו שום ברכה. אז שמעון אל תדאג כסף צריך להעשות ביושר , לא בדרכים עקלקלות.
    נכון אתה עוזר לכל מי שמבקש אני שם לזה בצאט וגם לי אישית ענית על הרבה שאלות ששאלתי בהתחלת דרכי באופציות.
    אז יש אנשים שלא מעריכים את זה ולוקחים את זה לכיוון שלילי.
    בטווח הארוך הם יפסידו מזה . כל מה שצריך לקרות קורא . הכל מלמעלה ככה אני מאמין .
    אז לא שווה לקחת ללב , רק לטפל באנשים האלו.
    אז רק הצלחות ושבוע טוב.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות