x

עמוד 11 מתוך 15 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 101 עד 110 מתוך 168

נושא: 2013 - תחזית

Hybrid View

אחתנון קוראים לזה "מעבר של הון" מהציבור לבנקים....
    יהיה פה דור שלא יוכל לשלם משכנתא שנלקחה במחירי בועה
    והבנקים (האויב...) יקחו הכל במחירי סוף עונה.
    הריבית השלילית הנהוגה כיום (בחישוב אינפלציה) היא המעשה השפל ביותר כלפי האזרחים והפנסיונרים במדינה
    ואת ההשלכות שלה נראה בשנים הקרובות.

תקראו מה אומר הפרופסור מהלמ"ס
    http://www.globes.co.il/news/article...fromsearchpage
    נערך לאחרונה על ידי lembo, 01.01.2013 בשעה 02:04

מכון גזית גלוב. ..

אפילו זליכה טוען שהריבית הנמוכה מלאכותית ניפחה את הנדלן...
    http://www.globes.co.il/news/article...p_morearticles

כולם חכמים בדיעבד

לכל המודאגים בקשר ל - QE למיניו , - עפ"י פרסומי פרוטוקול הפד הדיון הוא מתי ב - 2013 לסיים את הרכישות.

אם אני מבין נכון את המנגנון - הפד יתחיל להעלות הריבית הקצרה כשהאבטלה תגיע ל - 6.5% - לריבית הארוכה הוא יתן להתחיל לעלות, ע"י הפסקת רכישות מוקדם יותר .

סדר הפעולות של הפד יהיה דומה לפעולות בעת המשבר - רק הפוך - כלומר יתן לריבית לטווח ארוך לחזור למקומה הטבעי ביחס לריבית לטווח קצר ע"י הפסקת רכישות אגח בשוק ואז יעלה את הריבית לטווח קצר - שתיגרור עליה נוספת בריבית לטווח ארוך.

מדוע זה כך ? - האבטלה יורדת בגלל גידול בפעילות המשק המושפעת מרמת הריבית - לטווח קצר וארוך. על הריבית לטווח ארוך להיות ריאלית (מעל האינפלציה הצפויה) על מנת שהקצאת המשאבים במשק תהיה יעילה (במילים אחרות - שלא יתפתחו בועות ) ולכן חייבת לעלות, וזה יבוצע ע"י הפסקת רכישת אגח ארוך.

שלא יהיה ספק - אם יהיו סימנים לאינפלציה, הפד יתחיל למכור אגח בשוק על מנת להעלות את הריבית לטווח ארוך ולבלום ביקושים - בעודו שומר על ריבית קצרה נמוכה לעודד צריכה שתגדיל תעסוקה - עד שיגיע למטרת התעסוקה . [שאין לי מושג מה היא - אני מעריך כשיגיע ל - 5.5% אבטלה במשק בתוואי צמיחה - זו תהיה חזרה לשיגרה מוניטרית - 2015/2016]

מה זה אומר מבחינת המשקיעים -

1. הכלכלה האמריקאית מתאוששת - ויש לזה אין ספור השלכות - לכל העולם
    2. הריביות לטווח ארוך יתחילו לזחול מעלה - מי שרצה להרוויח מזה - ימכור בחסר TMF או ימכור CALL על TMF
    3. הסיכון לאינפלציה מתחיל עכשיו - עוד אין אינפלציה , אך זרעיה קיימים ומתחילים להבשיל התנאים לנביטתה - המבחן של הפד זה לרסס בזמן ובחומר המתאים - בתאוריה זה עובד - עכשיו מתחיל מבחן המימוש

אגב , בתחילת השירשור כתבתי לך על אופן ייצור הכסף כיום... ומקווה שראית את הסרט

97 % owned
    ניתן לצפות ביו טיוב.

מומלץ בחום.

למבו,

מאמרים מסוג זה - זו הבעיה שהצבעתי עליה.

מי שניזון "ממידע" כזה, חייב להבין שזו פרשנות חד צדדית, מוטה הכוללת המון חצאי אמיתות וחוכמה בדיעבד.

יש מגזינים, בלוגים וכו' שתופסים א המשבצת של "קונספרציות", או של "אופוזיציה לוחמת" או של "סוף העולם" וכו' - וכל מה שתקרא שם משרת את האג'נדה של הכותבים.

משקיע רציני חייב לגבש דעה משלו שמבוססת על נתונים מוצקים והפרשנות שלו למידע.

אם הוא צודק - הוא ירוויח כסף. אם הוא טועה - הוא יפסיד.

אני לא רוצה אפילו להיכנס לפרטים ולהראות לך כמה שטויות כתובות במאמר -זה לא משנה.

השאלה האמיתית היא לך - אתה מאמין במה שכתוב? אם כן - איך זה משפיע על ההשקעות שלך?

אם אין לזה השפעה - אז זה הופך להיות חומר רקע לשיחות סלון וזה לא ממש מעניין , אם יש לזה השפעה - תדע אם זה היה מידע רלבנטי עפ"י מידת הצלחת השקעתך.

אני באופן אישי, בימים שהמאמר מתאר, הגעתי למסקנה שהממשל יעשה הכל למנוע את התמוטטות המערכת הפיננסית. למרות כל המאמרים על "סוף העולם" , למרות שלא יכולת למצוא כמעט דעה אופטימית אחת , המסקנה שלי הוליכה אותי לסדרת השקעות בתחום מניות בכורה של בנקים, שרותים פיננסיים, קרנות ריט - וראיתי ברכה בעמלי.

אתה מבין? - גם אם המאמר צודק בכל מילה, השאלה - איך זה משפיע על מה שאתה הולך לעשות.

ככל שאני רואה את המחירים של הרשויות למניהן פחות אני מאמין להם
    בית שעלה 200 אלף שח ב 2001 בקריית שמונה
    עולה היום 350-400 .
    וזה בית בבניין כמוהו יש מאות של 3 חדרים
    לכן כל הסטטיסטיקה הזו שווה לתחת
    היא רק נועדה לשרת מטרה. זה הכל

ציטוט פורסם במקור על ידי lembo צפה בהודעה
    ככל שאני רואה את המחירים של הרשויות למניהן פחות אני מאמין להם
    בית שעלה 200 אלף שח ב 2001 בקריית שמונה
    עולה היום 350-400 .
    וזה בית בבניין כמוהו יש מאות של 3 חדרים
    לכן כל הסטטיסטיקה הזו שווה לתחת
    היא רק נועדה לשרת מטרה. זה הכל
    העניין הוא שמחיר הכסף נהיה יותר זול, ולכן אנשים מרגישים שהם יכולים לשלם יותר על דירה, למרות ששום דבר לא השתנה.

מחיר הכסף הוזל עקב הריבית שירדה. ריבית=מחיר השגת כסף.

מה לעשות ומכרתי להם ברמות מחירים המייצגות עליה של כמעט פי 2 לעומת רמות המחירים של לפני כעשור
    טוב, 7% שנתי נומינלי ב- 10 שנים זה לא משהו. היית קונה שחר לפני 10 ומקבל יותר, שלא לדבר על גליל....

וזה שהיו קונים שמוכנים לשלם עוד 10% לדבריך מעיד כנראה שאתה , באופי, מוכר נמוך.....

לפי מה שאמרת. בית בקרית שמונה נתן תשואה נומינלית של 75-100% תוך 11 שנים: כמה תשואה קיבל מי שהשקיע בתעודות סל של תא 25? הנתונים של tby הם ממוצע. בצפון הייתה ירידת מחירים לידיעתי זה היה בעיקר באזור חיפה עצמה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות