x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: אפריקה - היום שאחרי!!

אפריקה - היום שאחרי!!

הייתי מעוניין לשמוע דעה - מה יקרה למניה -ליום אחרי ההודעה של אפריקה על הגעה להסדר עם האגחים -אפשרות 1-הסדר שכולל דילול בעלי המניות.
    אפשרות 2 -הסדר ללא דילול בעלי המניות.

אני מושקע במניות (מופסד-קניתי שער 82 )- וחושב / או יותר מקווה-שיש סיכוי רב להגעה להסדר.
    המגמה היתה השקעה לטווח של עד אמצע /סוף 2010
    כשיש לאפריקה 3 פרויקטים רציניים בקנה .
    למי שיש תחרישים אפשריים שיגיב!!
    אני בדיכאון!!

Re: אפריקה - היום שאחרי!!

אני מאמין כי מחיר המניה ימשיך לרדת . אין מצב שלא יהיה דילול במניה.
    כל העסק כיום תלוי בבעלי האגח. הם לא ירצו להתאבד ולפרק את החברה אבל יתעקשו לקבל מניות.
    מחיר המניה ימשיך לרדת, יגיע להתייצבות ויחזור לעלות לקראת סיום ההסדר עם בעלי האגח.

אני הייתי מציע לחתוך כיום - ולחזור רק לאחר התייצובות המניה על מחיר מסוים.

בהצלחה

מצטרפת לשאלה.
    גם אני בעוונותי מושקעת במניה (ללא ניסיון בבורסה כלל)
    משער 83. מה ניתן לעשות כדי למזער נזקים? האם לצאת? להישאר?
    תודה על הסיוע

אין כמו במבה , תקשיבו לו. (לדעתי)

לאילן וג'ינג'ר שלום.
    ראשית אילן, צא מהדיכאון, הבריאות בסדר? זה מה שחשוב, כסף בא והולך.
    אם בכל זאת אתה בדיכאון עקב הפסד, אני ממליץ לך לצאת משוק ההון, כי גם אם בקרוב תרוויח (ואני מאחל לך שכך יהיה)מובטח לך שבעתיד יהיו גם הפסדים.

לשאלתכם: בראייתי, מניית אפריקה שווה נכון להיום אפס.(ערך הנכסים כגודל ההתחייבויות).
    יש לשלם את כל האג"חים והחובות , ההסדר צריך להיטיב עם בעלי האג"ח ולא עם בעלי המניות.
    דעתי? "לחתוך הפסדים הכי מהר".
    אני מאמין שתהיה תנודתיות מסוימת אבל מי יכול לתפוס בדיוק את הגל העולה?
    אני מאמין שיהיה בסוף הסדר אבל זה עניין של חודשים רבים עד לגיבושו?
    שווה לחכות?

ועוד משהו, לא כל הכסף שלכם מושקע באפריקה, נכון?

אילן וג'נג'ר שלום,
    לגבי ההבפסדים שלכם - כך זה בשוק ההון וצריך לקחת את זה בחשבון -יש שני צדדים למטבע.

אני יכול להציא לכם דבר אחד שיעזור לכם בהמשך השקעות שלכם - תסימו לכם סטופ !
    תחליטו שבהפסד של אחוז מסיום אתם יוצאים מהמניה - לדוגמא - 10% ירידה ויצאתם מהפוזיציה.
    נכון שיש מיקרים כמו באפריקה שירדה במכה כ 20 % - אבל גם כאן צריך להיות החלטים ולצאת.
    מי שחכה הפסיד עוד.

בדיוק כמו ששחקן מעוף קובע לימט לרווח - הרווחנו 10% ממשנו כך צריך גם לעשות עם המניה אותה רחשנו ירדה ולמזער נזקים.

מקווה שיכולתי לעזור,
    נרקיס

כום צודקים ביום חמישי יצאתי אמנם בהפסד אבל יש לכל דבר גבול נחקה ליום ראשון ונראה לאן פניה מועדות המצה עכשיו מסוכן תנודות של 15% ביום לכאן ולכאן מסוכנות לא נורא לצאת בהפסד תחזירו אותו במניות אחרות בטוחות יותר ורגועות יותר בהצלחה לכולם

- מה יקרה למניה? -זה תלוי באופי ההסדר עם בעלי האג"חים הכבדים (המוסדיים)

-אפשרות 1-הסדר שכולל דילול בעלי המניות, אז המניות ירדו לפי יחס הדילול, ואם זה יהיה 1:1, אז השער ירד לחצי, אבל זה כבר מגולם במחיר המניה מיום ראשון של ההתרסקות

-אפשרות 2 -הסדר ללא דילול בעלי המניות, אבל קשה לי להאמין, כי צריך לשכנע את לב לביב לתת מניות כנגד אופציות רכישה, ובמקרה כזה הוא ירד מאחזקה של 75% מניות, וציבור המשקיעים לא יפגע

-בכל מקרה, יש סיכוי רב להגעה להסדר, כי ללא הסדר כולם מפסידים, ומן הסתם התנודתיות תגדל בגלל אי הבהירות באשר לאופי ההסדר, וכדאי לנצל את זה אך ורק למי שמסוגל להתגבר על הפחד ולקנות אותה בזמן הצלילה, ולמכור אותה בזמן האופוריה בשוק, וכדאי להיעזר בגרף הנרות היומי כדי לקבוע את סף הכניסה ואת שער היציאה, או בגרף העמודות היומי, אז לצאת מהדיכאון כי זה אך ורק כסף, וכסף הולך וכסף בא והחיים נמשכים בכיף, ויש המון תענוגות מחוץ לכסף, אז שיהיה בהצלחה, תודה

לא מומלץ לבעלי לב חלש

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות