פיראט: לא יודע איך הצלחת לשרבב אותי לסיפור. בא נשכח מזה.
אייל: חופש הביטוי שקיים פה בפורום באופן די גורף לא מחייב תגובה בדיוק בשרשור כזה או אחר. אין אף אחד שמונע או מתימר למנוע דיונים מקבילים. לפיראט זה עושה עוגמת נפש הביקורת של אודי, למה אתה מנסה להגביל את החופש שלו למרחק גיאו-מקלדתי מאודי.
פיראט: למה שלא תעלם מתגובות שמעצבנות אותך. כל שורה שאתה מגיב מעצבנת אותך יותר וחבל. אתה מרגיש בכל זאת צורך לענות תגיד "לטעמי לא תרמת ולכן אין לך זכות לבקר אותי, וחוץ מזה הנה זכותי להביע את דעתי". זה מפתיע אותי שאתה כל כך ילדותי בהקשר הזה.
איל: תנסה להבין שלקפוץ עם ביקורת על מישהו זה לא דבר נחמד כל כך. יש לך ילדים? אם לא אז תדמיין, אם כן אתה בטח מכיר את זה שאיזה דודה זקנה ומעצבנת נותנת לך עצה חינם על הילד בלי שביקשת בלי שאתה צריך ובלי שהיא מבינה מה המצב. (קר לו, חם לו, למה הוא ישן בזווית הזו, איך הוא נושם במנשא ועוד)

אנשי פורום נכבדים:

אני מציע שכל מי שנהנה מדברי פיראט (אייל גם אולי) ישלח לי 100-200 ש"ח. אני אשכור מתכנת שיבנה תוסף לדפדפן של פיראט, שחוסם תגובות שמעצבנות אותו. זה יתן גם חופש ביטוי וגם חופש התעלמות... הכל בשקיפות מלאה כמובן. אני חושב גם שנוכל לקבל החזר מהקופת חולים שלו אם נטען שזה טיפול אלטרנטיבי לבעיות לב עתידיות