לביבות כרובית ועוף
מצרכים:
כרובית אחת
250 גרם עוף טחון
כף חרדל
כף טימין קצוץ
3 ביצים גדולות או 4 בינוניות
חצי כוס פירורי לחם
מלח ופלפל
שמן צמחי, לטיגון רדוד
רבע כפית אגוז מוסקט טחון או מגורר
אופן ההכנה:
- מפרקים את הכרובית לתפרחות, ממלאים סיר מים ומרתיחים בתוכו את הכרובית בערך 10 דקות או עד שהיא מתרככת, אך לא רכה מדי (קצת פחות ממידת הרכות של פירה תפוחי אדמה).
- מסננים את המים ומועכים את הכרובית עד לדרגה שעדיין נותרות חתיכות קטנות (בשום אופן לא לרסק במעבד מזון).
- מוסיפים את העוף הטחון, הביצים, החרדל, הטימין, פירורי הלחם, אגוז המוסקט, ומלח ופלפל לפי הטעם - ומערבבים.
- מכינים קציצת ניסיון קטנה מהתערובת, מטגנים וטועמים. במידת הצורך משפרים את התיבול של התערובת.
- מחממים שמן במחבת, וכשהוא חם - צרים קציצות ומטגנים במחזורים 3-4 דקות מכל צד, עד שהן מקבלות צבע שחום ויפה.
לא חייבים לטגן, אפשר גם לאפות. לביבות כרובית ועוף. על נייר אפיה



לא חייבים לטגן, אפשר גם לאפות. לביבות כרובית ועוף. על נייר אפיה
הגב עם ציטוט