יפה אתה עושה אודי שאתה מזהיר וחוזר ומזהיר אותנו בנבואות קשות ושחורות מהעתיד לבוא.
פעם זה מאג"ח הזבל, פעם זה מטייקונים מושחתים והפעם זה מאירופה הקורסת.

אתה יודע מה אודי
- מרבית האג"ח הנידונים הם אכן אג"ח זבל ואנו יודעים את זה.
- הטייקונים אכן מושחתים, והלוואי ויילכו לכלא.
- ואירופה אכן בקריסה ואין חדש מתחת לשמש.
את כל זה אנחנו יודעים.

אך חבל אודי שבשום מקום ובשום פוסט שלך (ואני באמת משתדל לקרוא את כולם), איני מוצא ולו עצה אחת קטנה, מה כן כדאי שנעשה עם השקעותינו ולאן כדאי שנפנה את כספנו. ע"מ להימנע מלפול לכל אותם הבורות שאתה צופה.
(ואם פספסתי עצה אחת, אני מתנצל מראש).

אני קורא את שחקן כול שבוע, כשהוא מנסה לחזות מה יעלה ומה יפול, לפעמים הוא צודק (בדר"כ) ולפעמים הוא מפספס, אבל לפחות הוא נותן לנו רעיונות וכיוונים לחשוב עליהם ולנסות.

קראתי בעבר את הפוסטים של פיראט (עד שהברחת אותו) ואני קורא עדיין את TBY שלוקחים את אג"ח הזבל ומנסים ללמד אותנו להוציא מים מהסלע. לפעמים ההימור גדול עלינו ולפעמים אנחנו לוקחים אותו, אבל תמיד אנו עושים זאת בעיניים פתוחות ועל אחריותנו, משתמשים בתורה שהם נתנו לנו ומחליטים לבד.
ואתה יודע מה, כמו שכתב אורי בלס, ולפעמים אנו גם עושים מזה כסף לא רע בכלל.
ישנם כמובן גם אחרים וטובים, ניסן, אבי, חיפושית ועוד רבים - שמנסים לתת, לייעץ, ללמד ולהדריך. לצערי איני רואה אותך בשורה של כול אלו.

ייתכן מאד אודי, שעוד שנה (או אולי פחות) מהיום, נשב מול הטלוויזיה ונאמר, אוהו - איך אודי ראה את זה לפני כולם..., הוא הזהיר אותנו כל הזמן.
אבל אם המפולת אכן תקרה בקרוב (לפי תחזיותיך), הרבה יותר סביר שנזכור אותך בתור מי שלמרות שהיו לו את הכישורים לראות עתיד, מגמות וטרנדים. לא היו לו את היכולת להסביר לנו, ולנסות לעזור לנו בדרך - אלא רק טרח להפחיד אותנו. ואם היא לא תקרה, לא נזכור אותך כלל.

אז אם כוונותיך לטובה, ואני מאמין שכך הן. אם אכן יש לך את הידע שאתה מתגאה בו ואני מאד רוצה להאמין שכך הדבר. אז אנא - שתף אותנו בנוסף על ה"מה לא" גם עם ה"מה כן".

אחרת, אתה משחית את דבריך, לנביאי הזעם אף פעם לא היה קהל רב, גם כאשר צדקו.

בברכה ובתודה מראש על עצותיך
ושבוע מרווח ומוצלח לכולם (ובינתיים בלי מפולות )