אורי,

בוא תסכים איתי שעצם העובדה שגם אתה אחזקת אחזקות ולא משנה מאיזה סיבה אתה מהמר בדיוק כמוני כי יכלת להיתפס אם ההודעה הזואת וגם לקבל 30 אחוז בפתיחה לא?
שום דבר לא השתנה בחברה למעט חקירה של נוחי וזה הכל אז החישוב שלך אז שהחזקת צריך להיות בדיוק כמו היום
מצטער אורי, אינני יכול להסכים עימך, ניסיתי להסביר לך את ההבדל בין השקעה להימור שהתוצאה היא בינומית. אנסה לפשט עוד יותר - במשחק "עץ" או "פלי"- אתה משקיע או מהמר? אני מניח שתבחר בהימור. במשחק הזה הסיכויים הם שווים לעץ או פלי!. מתי זה הופך להשקעה? - שיש סיכויים יותר גדולים להרוויח מאשר להפסיד. זה שבא עם קוביות מזויפות למשחק קוביות אינו מהמר - הוא יודע שהוא ירוויח במשחק , אבל מסתכן שיתגלה כמזייף וישלם מחיר - זה הסיכון.

כשאני החזקתי אחזקות - הסיכויים היו איתי - מבחינתי זה לא היה הימור - זה היה מסוכן , אך לא הימור
ואז , כפי שכתבתי -
"בשניה שראיתי במאיה את ההודעה על החקירה של נוחי כל ההסתברויות לארועים חיוביים - KKR, אדלשטיין, סבלנות של בעלי האגח, גמישות עיסקית - ירדו משמעותית - היה ברור שבשער האגח אז הסיכויים הם נגדי ובגדול"

הסיכון התממש - התרחש דבר מה ששינה את ההסתברויות , לפחות עד שיהיה יותר ברור מה קורה, שגרם לי לצאת

אל תשכח -לא מדובר רק על כמה אתה יכול להפסיד - השאלה גם היא כמה רווח אתה צופה ומתי - פרטתי לך את הרווח / הפסד כפי שאני רואה אותם - נסה לנסות להתחיל לחשוב באופן זה - תרוויח יותר מהשקעותיך.

אם לדעתך החקירה לא משנה דבר - זו זכותך המלאה - זה היופי של השוק - כל אחד מעריך מה המחיר הנכון בכל נקודת זמן