x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 13

נושא: put 930

put 930

ב 3.9 לאחר שהשוק עלה חדות ונגע בסביבות 970 נק', ביצעתי אסטרטגיה של קניית 5 אופצ' PUT 930 בהנחה שהשוק ירד בשבוע הבא.
    ההנחה שלי בתקופה תנודתית זו: כשהשוק עולה, אז לרכוש אופצ' put, וכשהשוק יורד, לרכוש אופצ' call.
    אני שחקן מתחיל בשוק הנגזרים, אודה לקבלת חוו"ד וכן להנחיות בהשקעה באופציות.

תודה

Re: put 930

מה שאתה עושה זו טעות נפוצה לדעתי.כל האסטרטגיות שלך הם NAKED CALL או NAKED PUT. מספיק שאתה טועה יום-יומיים או שוק מדשדש והלך הכסף.מי שרוצה לסחור במעוף -לדעתי חייב לבצע כתיבות

צודק יורקה-אתה עובד "חשוף" וזה מאוד מסוכן! אגב,הפעולות שאתה עושה,נקראות קניה או מכירה.אסטרטגיה,אנו מכנים בדרך כלל לפעולה מורכבת יותר,שמכילה בתוכה "הגנה",כמו לדוגמא "פרפר", "מירווח-עולה", "אוכף".לפני פעילות במעוף,כדאי מאוד מאוד,לחבור לשחקן וותיק שידריך אותך,כדי שלא תשרוף כסף,והרבה

ציטוט פורסם במקור על ידי buky
    צודק יורקה-אתה עובד "חשוף" וזה מאוד מסוכן! אגב,הפעולות שאתה עושה,נקראות קניה או מכירה.אסטרטגיה,אנו מכנים בדרך כלל לפעולה מורכבת יותר,שמכילה בתוכה "הגנה",כמו לדוגמא "פרפר", "מירווח-עולה", "אוכף".לפני פעילות במעוף,כדאי מאוד מאוד,לחבור לשחקן וותיק שידריך אותך,כדי שלא תשרוף כסף,והרבה
    גם קול חשוף זו אסטרטגיה.רק פשוטה

רבותי
    אתם מדברים פה על הגנות אוכפים פרפרים ועוד. אולי מישהו יציין לקהל הרחב שצריך ביטחונות של כסף על מנת לכתוב אופציות והגנות ותקנו אותי אם אני לא טועה מדובר בלא מעט כסף. אם מישהו יכול לציין בדיוק כמה בנטחונות צריך זה יועיל לקהל הרחב.

ציטוט פורסם במקור על ידי israeliora
    רבותי
    אתם מדברים פה על הגנות אוכפים פרפרים ועוד. אולי מישהו יציין לקהל הרחב שצריך ביטחונות של כסף על מנת לכתוב אופציות והגנות ותקנו אותי אם אני לא טועה מדובר בלא מעט כסף. אם מישהו יכול לציין בדיוק כמה בנטחונות צריך זה יועיל לקהל הרחב.
    בדרך כלל זה סכום של 10-15 אש"ח.אך קיימות גם כתיבות שלא דורשות בטחונות

מניסיון, כשהתחלתי לסחור באופציות מעוף ולא בדיוק הבנתי את משמעות האסטרטגיות (בעיקר את חלק ההגנה), עשיתי בדיוק מה שאתה עושה והבנתי (כמובן לאחר שהפסדתי) שככה לא סוחרים באופציות מעוף. כדאי מאוד להכיר את סוגי האסטרטגיות ואז להתחיל לסחור. לקנות Call או Put בלבד זה לשים את כל הביצים בסל אחד. בהצלחה
    כסף זה כמו חול, אם לא שומרים עליו הוא עף ברוח

קוראים לגישה שהצגת 'שחקן לעומתי' - אחד שמשחק נגד השוק.

מנסיוני הדל:
    1. כדאי לאמץ את הגישה של The trend is my friend ולעולם לא לנחש עתידות ובוודאי לא לפעול כנגד המגמה. אם תזהה שינוי מגמה תוכל תמיד להפוך פוזיציה.
    2. אסטרטגיה והגנה מוזילה את עלות הפוזיציה ומגבילה את הרווח וההפסד. אתה מעיד על
    עצמך כמתחיל וכדאי להתחיל בזהירות.
    Every good deed deserves a punishment.

ראשית, אני מניח שהפוט הנ"ל נשחק למדי. ואם ללכת לפי דעתו של שחקן, אזי החודש המגמה שלילית בעיקרה ואולי שווה להמתין כי יש עוד זמן רב לפקיעה. יתרה מכך, העליות בחמישי היו בעיקר רצון של שחקנים שכתבו אוכפים ב 980 לקרב את המדד לנק' האופטימלית. לא ברור אם יסגרו פוזיציות או שנסו לשמור את המדד שם, עקב המחזורים הקטנים שהופכים את הבורסה לקלה יחסית לשליטה.

בכל מקרה, יש ללמוד את נושא הנגזרים לעומקו לפני העיסוק בו!

מעת לעת האתר מעביר קורסים זולים, חבל על הכסף לפני!

אין שום אפשרות לדעת ב3.9 כאשר קנית את הPut מה יהיה המצב ביום ראשון 6.9. אפילו אם תצליח תראה בזה ניחוש מוצלח ותו לא. רווח כמעט בטוח הוא באסטרטגיה של כתיבה וקניה. ההימור מיום ליום לגבי כיוון השוק למחרת הוא הימור בלבד. אל תקנה אופציות call או put סתם אלא למד את הנושא היטב, רצוי בקורס. אם רצונך בהימור, סע לקזינו (בלונדון) למשל.
    שבוע טוב ובהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות