היי TBY אשמח לשמוע את דעתך מאחר ואתה בקיא בחברה במשך זמן
עד היום לא התעסקתי בניירות של החברה אם כי קראתי דוח"ות וקראתי את הכל הדיון שקיים כאן
רציתי את דעתך ב-מספר נושאים להיות סגור עליהם

אג"ח ו' אני רואה שנותרה יתרה של כ-3.5 מ' ע.נ פדיון חלקי של 7% לערך ב31.7.14 ןהיתרה ב1.2.15
לא הצלחתי להבין אם האם משועבד לאג"ח זה יתרת התקבול ממכירת בנין סולל בונה או לא? ואם כן מתי וכמה עוד צפוי להתקבל שם?

ההון העצמי שמוצג בדוח האחרון של החברה הוא בדיחה, עוד מלפני שמתחילים להוריד קרקעות הזויות שיש במזרח אירופה
מספיק להסתכל על איך שהחברה הציגה את התחייבותיה בקשר לאג"ח

לעומת ערך התחייבותי של 97 מ' החברה מציגה את זה בדוחות כהתחייבות של 49 מ' ש"ח ( היא מציגה את החוב לפי שווי שוק... )
כלומר אם החברה הייתה מתייחסת לחוב כמו שצריך כבר אז היה מתאפס כמעט לגמרי הונה העצמי עוד לפני מחיקות נוספות שיש לבצע במזרח אירופה

בינתיים אני רואה שהחברה דיווחה אתמול שלא תשלם לאגח ד' שום תשלום חלקי ב31 לחודש כמו שתיכננה

לא ראיתי עדכון לאחר אסיפת אג"ח ז' שזימן אותו מחזיק בעל 5% מהסדרה - ידוע לך משהו על זה?

אני חושב שמרגע לרגע הקייס של אג"ח ז לעצור תשלומים מתחזק כי בפועל כמו שאמרת יש פה פשוט פירוק מרצון של החברה וד' זוכים לקדימות תשלומים בגלל הלוח סילוקין

אשמח לדעת כמו כן מה לדעתך אחוז הכיסוי הנוכחי של הנכסים על ההתחיבות בהנחה של פירוק, פעם אחרונה הערכת כאן ב77% אך נראה לי שיש לבצע עידכונים מאחר ואני מבין לדוגמא שהנכס בחולון צפוי להזרים רק 10מ' בניגוד ל20מ' שהופיע בעבר ואם זה המצב בנכסים בארץ מי יודע מה הולך שם בקונסטנצה, רומניה