x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: סקירה ליום חמישי 22.11.2012

Hybrid View

בלי לזלזל באף אחד... זו לא פעם ראשונה שרשום כלל ברזל לציית אחרת מפסידים, ואז "מי שלא עף"... אז אתה כן סופר את זה בטור החיובי. אני מסכים עם אבי, צריכים להיות עקביים.

1 , התשובה ממעקב שלי אחרי שמעון היא שהכללים הם של פינוקיו ועלפיהם צריך וחייב לפעול , שמעון כמו כל סוחר פועל עפ"י הכללים ומחליט אם להישמע להם או לא. עדיף להישמע להם .
    איתי , מהטרייד השלישי היה צריך להפחית 30 ש"ח על פריצה אמיתית ולא לבטל אותו לחלוטין .

איתי בקשר לטענתך אין שחר , ואין אמת בכתוב .
    בכול טרייד או איתות אני מחשב את הרווח פחות ההפסד , אם היה ועפו בסטופ , ולראיה תסתכל על הפירוט למעלה .
    דבר נוסף שרציתי לציין לכול החברים , אין מצב שאני לא מתחשב , או מחשב הפסד בטרייד , הדוח מנוהל ע"י מחשב לשליחת מיסרונים , ואני אפילו לא קובע , ולא שולט במכונה.
    לכול חבר שייש ספק , רציתי להודיע שמלבד המכונה יש לולרי במקביל מכונה עוקבת { בהוראת שחקן מעוף} , יש מתכנת מחשבים שגם עוקב . בזמנו כאשר אמיר555 שהיה מנוי , ערך דוח אקס אל , והוא יעיד כאן על הדיוק והאמינות .
    למזלי אורן מתיתיהו מיוזמתו ללא בקשתי , ניהל דוח אקס אל , והוא פורסם בפורם , וכול המיידע גלוי ופתוח , כול אחד שמפקפק יש
    מספיק ביקורת , וכן מישתמשים שיכולים להעיד , אנני רוצה , וצריך להצדדק חובת ההוכחה היא עליי ואני מוכן לעמוד בפני כול ביקורת.
    נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 23.11.2012 בשעה 10:07

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות