x

עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 70

נושא: אסטרטגיה שניה לנובמבר - דיון !

שחקן שלום,

אם זה כך שציפית לתיקון אלים כלפי מעלה, אז מה ההגיון לבצע תיקון עם דלתה שלילית שמנוגד לצפי שלך?
    לא היה יותר הגיוני לחכות לראות את התיקון? או לבצע את התיקון בעדינות, נניח לבצע אתמול כתיבה ב1230 (במקום 1220), לראות היום מה התיקון ואז נניח לקדם את הכתיבה מ 1230 ל 1220 ?

השאלה אינה לביקורת כמובן, אלא להבנה וללימוד.
    תודה מראש

ציטוט פורסם במקור על ידי alfredn צפה בהודעה
    שחקן שלום,
    אם זה כך שציפית לתיקון אלים כלפי מעלה, אז מה ההגיון לבצע תיקון עם דלתה שלילית שמנוגד לצפי שלך?
    השערות לדיון:
    כנראה שאחרי העלייה לא הייה ניתן לקדם. אולי המטרה היא לממש רווח כדי "להתחמש להמשך".
    אם יהיה תיקון למטה - נהנה מהרווח שמומש.
    אם העליות ימשכו נוכל להשתמש ברווח שמומש + הרווח מקידום ה P כדי לתקן.

שלום,

ציטוט פורסם במקור על ידי oferעפר צפה בהודעה
    כנראה שאחרי העלייה לא הייה ניתן לקדם.
    אם היינו מבצעים הרגע את התיקון היינו עושים זאת בתקבול נוסף של כ 230 ש"ח, אז איך לא ניתן לקדם לאחר העלייה, או שלא הבנתי אותך?
    אולי אתה מתכוון שאם היינו רואים את העלייה אז היינו מחליטים לא לבצע את התיקון הזה, אז אם כך אמרתי אם אני הייתי צופה תיקון אלים מעלה הייתי ממתין עם ביצוע התיקון.

ציטוט פורסם במקור על ידי oferעפר צפה בהודעה
    אם יהיה תיקון למטה - נהנה מהרווח שמומש.
    שאלתי הייתה בעקבות כך שיש צפי לתיקון אלים מעלה. אם אין צפי אז בסדר, אתה מבצע תיקון.

האמת, אני גם לא מבין מדוע היה צפי לתיקון אלים ומדוע כל החגיגה בחו"ל.

תודה ולילה שקט

לדעתי כדאי לקדם את הפוט ל.1170

שלום לכולם,

מצורף גרף לאחר תיקון 2 של היום:
    http://www.zerosum.co.il/Users/3252/...ons/Show/30668

בהצלחה ויום שקט

היי שחקן, אם אנחנו צופים דישדוש אולי כדאי לקדם את הפוטל1190 כי כרגע הדלתא שלילית דהיינו אנחנו בשורט על המדד ,על הפוט 170 קיבלנו כבר 60% רווח ולא נישארה פרמיה זה נכון יותר לדרך עבודתך שנותרו מס ימים לפקיעה אשמח לישמוע את דעתך ))

שלום אבי.
    מבלי להתיחס למסחר בוול סטריט שכמובן השפיע על ההערכות מוקדמות, הרי שקידום הפוט ל 1190 היה חושף
    אותנו לירידה חדה (1211). די היה בירידה של אחוז ומדד 1199, בכדי להזניק את המחיר וחוסר יכולת לסגור ולא
    רק בגלל הדלתא אלא בעיקר בשל הסטיה שממקומה כעת יכולה בקלות לזנק משמעותית. בסטיה גבוהה לא הייתי
    ממתין ומקדם אלא שבסטיה הנוכחית ירידה תגיע עם עליה בסטיה ו"תתקע" אותנו עד שלב מתקדם מאוד בחודש.

שאלה (נשאלה בפוסט אחר)

האם מחר עם צפי לפתיחה מעל 1220 ,יש בדעתך לערוך תיקון/מיקסום?

שאלה לימודית במידה והמדד ממשיך לטפס ומתקרבים לפקיעההאם נכון למכור את ההגנה 1250 ולהחליף אותה לחודש הבא ובמקביל לקדם את הפוט, במידה וכן מתיי עושים זאת?

הי אבי,
    אתה מדבר על גלגול פוז לחודש הבא.
    אכן את ההגנות תגלגל ביום ראשון של שבוע הפקיעה ואילו את הכתיבות תגלגל ביום רביעי של שבוע הפקיעה
    THE HOUSE NEVER LOOSE

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות