tby good morning
how r u
TBY תודה על חשיבה שלי נראית אוטופית, חלומית. גם udie היה שמח אם זה מה שהיה קורה.
אני מאוד ספקנית עם נטייה לשלול זאת. ובא ציון לגואל ולא היא - עדיין אין בשלות ......
מן הדין שהמחוקק יתן דעתו לשינוי קיצון במצב עגום מעין זה.
בעצם מה שקורה באמפל זה פירוק. יהיו נושים והבנקים יקחו ככל יכולתם להם זכות הראשונים כמו בכל המקרים הדומים.
ככה זה נראה.....מי ישלם למנהל - מי רוצה בכלל?
עסק חי??? הלוואי ואז לפחות זהו ניסיון ראשון להשביח את המצב ולא, רחמנא ליצלן, פירוק כפי שאני גורסת שזה המצב ההפסדי ביותר, קרי, למשקיעים הקטנים......
משפט- צריך מומחים למשפט ביןלאומי וכמו שנאמר - משפטים בל ידעום - אתה יודע איך אתה נכנס, אתה לא תדע איך תצא ובנוסף שנים לחכות ולהתענות. להיות מול חקירות בפרט ובבתי משפט בכלל זה די לא נעים בלשון המעטה.
Pirate כבר סיפר בכמה סקירות על התלאות שהוא עבר וכל הויה דולורוסה שחווה בין כותלי בתי המשפט. זוכרים? אני כן.
הבנקים לא ינהלו את העסק אין להם שום אינטרס. הכח היחיד המניע אותם זה לקיחת כספים the more the better
אגב הרעיון שיוסי מיימן וכמותו יוציאו מכיסם הפרטי לא מציאותי. זוהי חברה בע"מ. כל עוד התספורת חוקית אין מה לעשות.
ושוב המחוקק צריך לתת את הדעת ולשנות החוק.
בכנסת הרימה את הכפפה הגב' גלאון. אני לא בטוחה שהחוק עבר את כל הקריאות. עדכנו אותי בבקשה.....
אני מאחלת בהצלחה למשקיעים שיאבקו ו......שומר פתאים אלוהים !!!!
יום נעים
R