x

עמוד 4 מתוך 10 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 99

נושא: אמפל - דרך חדשה?

Hybrid View

hey tby
    תודה
    אתה מרגיע אותי. ואני בכל זאת בדעה שפה הולכים לפירוק. זמנים יגידו.
    אני מעולם לא השקעתי ולו שקל באמפל אני מכירהאת החברה וגם הבעלים.
    צריך כל השקעה לבדוק היטב וגם מי מסתתר מאחורי השם.....

אגב יותר טוב אסע ל venetian בווגאס - מתה על המלון ושם אדע לי מה הסיכוי סיכון ולא אחיה לי בחלומות - אגב שים לב לאלופי הפוקר - תוחלת רווח שלילית אתה ממש טועה ובגדול .............LOL

אגב אני לא מאלה המתייחסים לשוק ההון בכלל ולשוק האגחים בפרט כאל הימור - ממש לא. כאן רבים המהמרים אם הייתי סוברת ששוק ההון הוא שוק הימורים מעולם לא הייתי שמה ש"ח ולא משקיעה מזמני היקר בלימודי הנושא.

אני לא איש הימורים חלילה וחס ....................אנשי הימורים מכורים וזה נוגד את כל תפישותי.

רווח בכיס אהבתי. יפה לך.

המשך ערב נעים,

R
    נערך לאחרונה על ידי rema1, 12.11.2012 בשעה 21:24

גב שים לב לאלופי הפוקר - תוחלת רווח שלילית אתה ממש טועה ובגדול .............LOL
    פוקר זה משחק סכום אפס, לא הימור. יש יתרון לנסיון, אסטרטגיה, תחכום ומשמעת עצמית - לכן המקצוענים מרוויחים

בפוקר אומנם יש אלמנט של אקראיות - הקלפים המחולקים בכל סיבוב, אך בטווח הארוך זה חסר משמעות (ב - 1000 "ידים" יהיה הכל - לטוב ולרע) ומה שקובע זו המקצוענות

אגב - venetian בווגאס - חזרתי משם לפני מספר שבועות , המלון יפה אבל הימורים זה לא דרך להעביר את הזמן.....
    נערך לאחרונה על ידי tby, 12.11.2012 בשעה 21:50

Dear Tby
    הגם במהמרים אתה ????LOL

עזוב בכל שטח המקצוענות קובעת בכל שטח!!!!!לעיתים גם טיפ טיפ מזל אבל טיפ טיפה קח למשל את תשובה אך אך
    ופוקר אם לא ידעת שייך לענף ההימורים.

אנחנו באגחים לא בווגאס. ההתיחסות לאגחים כאל שוק ההימורים זה מתכון להפסדים.

ופה שוב יש אלמנט של מקצוענות שהוא פקטור מנצח. נראה לי אתה ישבת שעות עם החבר'ה LOL עם הכובעים חבורת עושי כסף ומפסידי כסף אבל איזו חבורה צבעונית......................

שאל את dear pirate אבל רק בפרטי לא כאן בבקשה הוא אסר - רצונו כבודו LOL

המשך ערב נעים
    R

tby בוקר טוב
    תודה על העדכון.
    הי אני רואה ד"ר נוביק איזה מוכשר....................בידור בהצלחה איש יקר.......

אני אברך על כל שינוי. הגיע הזמן לשנות וזה מסע ארוך ארוך במדינת ישראל.........
    אבל צעד קטן קטן .................

יום נעים
    R

סתם מחשבה (בגדר ספקולציה) ... ואם הסיבה האמיתית לוויתור של מימן על החברה היא בגלל שהגיע למסקנה שתביעה נגד מצריים לא תצלח.

שלום אלעד,

ראשית, סיכמנו שמקומו של מימן הינו בכיכר העיר, מה אתה מתעסק בשאר האימפריה המתפוררת ?
    שנית, שווי זה "רק" עניין של איזה צד משלם !!! כלומר פרופ' א' שמייצג את הקונה יציג שווי נמוך (כפי שהתבקש) ופרופ' ב' שמייצג את המוכר יציג שווי גבוה (כפי שהתבקש). כמה פשוט.

TBY, מה הקשר בין המדד הנחמד EBITDA לבין קביעת שווי. מזכיר לי את המדד הדומה בנדל"ן NOI שלא מעיד על כלום. רק לחשוב כי בימי מינוף עד טירוף מתעלמים מהוצ' המימון גורם לי לחלחלה.
    מברוק על הסיבוב בזיסר...

בברכה,
    אודי

מה הקשר בין המדד הנחמד EBITDA לבין קביעת שווי?
    שאלה מצויינת - מי שלא מכיר זה אחד ממושגי היסוד בתמחור פירמות וכלי מאוד חשוב לבדיקת יכולת החזר חוב של חברה
    ======
    - EBITDA הוא נתון פיננסי אותו ניתן לחלץ מתוך הדו"חות הכספיים. הוא מייצג את היכולת של החברה לייצר תזרימי מזומנים שישמשו לצורך:

1. תשלומי ריבית ופירעון קרן של הלוואות.
    2. תשלומי מס על הכנסה.
    3. ביצוע השקעות.

EBITDA מייצג את הרווח (Earnings) לפני (Before) הוצאות מימון (Interest), תשלומי מסים (Tax),
    פחת (Depreciation) והפחתות (Amortization).

איך מחשבים EBITDA ?

EBITDA = EBIT + DA

ובמילים אחרות,

ה- EBITDA מתקבלת על ידי הוספת הוצאות הפחת (Depreciation) וההפחתות (Amortization)
    לרווח התפעולי (EBIT).

======

חברות שצורכות הון להקמת תשתית תפעולית מפחיתות את הציוד שנרכש עפ"י שעור הפחת המותר להם - הפחת הוא "מגן מס" המקטין את הרווח ובעקבותיו את המס המשולם אך אינו רלבנטי לתזרים החברה . ככל שהחברה מבוססת יותר על ציוד , כך מרכיב הפחת דומיננטי יותר - ולעיתים הפחת המדווח אינו הפחת האמיתי של הציוד.

כמו כן, חברה הממומנת בהלוואות, משלמת ריבית - הריבית אינה הוצאה תיפעולית אלא מימונית , ההלוואה נועדה להחליף הון בעלים וההנחה הסמויה היא שהתשואה על ההון (בעלים והלוואות ) שמשיגה החברה גדול מהריבית אותה משלמת החברה וע"י המימון (מינוף) הבעלים מגדיל את התשואה על ההון העצמי המושקע. השיקול של כמה מינוף לקחת קשור קשר ישיר לתזרים המזומנים שהחברה מייצרת .

אחרון חביב - מס - המס בחלק מהמיקרים תלוי מקום

לפיכך שבאים לבחון את יכולת הריווחיות / יצירת תזרים מזומנים הבסיסית של החברה בודקים את הרווח התפעולי ומחזירים את הפחת - כמובן שיש לבצע זאת בהבנה של המצב, הרי קיים פחת והוא אמיתי רק דורש השקעה הונית שמשפיעה על התזרים אך לא על הרווח והפסד.

מימן הוא חצוף ממדרגה ראשונה. בנוסף לכך הוא פשוט פתטי.
    בהתחשב בעובדה שהוא לא מסוגל לשלם לבעלי האג"ח איך הוא בכלל מעז להציב תנאים? בעלי האג"ח יכולים להשתלט בקלילות על החברה. אמנם ללא ויתורו זה ייקח יותר זמן וכסף, אך זו תהיה עילה לנוספת לתביעה נגד הנוכל.
    זה נראה כמו תחנונים אומללים, הוא יודע שפעולתו לא הייתה תקנית ככל הנראה, אחרת לא היה מציע את זה.
    דוגמה נוספת היתה כשתשובה דרש פתור מתביעות. ההבדל הוא שתשובה בדלק"ן לפחות הזרים כסף...

שלום ידידיי,

TBY - תבדוק טוב את הפרשנות שלך לגבי המדדים השונים שכתבת עליהם - לצערי אתה טועה ומטעה.
    אלעד - אני משתדל לזכור טוב טוב לא להתקרב לחבר'ה בכיכר ומאידך משקיע מאמץ בלימוד וניתוח דוחות אחרים (כולל החברות הסולידיות שדיברת עליהן) של חברות ובעלים נורמליים.

בברכה,
    אודי

אודי,

מכל מלמדי השכלתי . אודה לך אם תקדיש מזמנך ולהסביר היכן הטעות.

אני משתדל לזכור טוב טוב לא להתקרב לחבר'ה בכיכר ומאידך משקיע מאמץ בלימוד וניתוח דוחות אחרים (כולל החברות הסולידיות שדיברת עליהן) של חברות ובעלים נורמליים.
    אשמח אם תשתף את הפורום בעבודה שלך. אתה מאוד פעיל בתגובות מזהירות ומצננות התלהבות, יהיה מאוד נחמד לראות תוצרי עבודה, ניתוחים והמלצות

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות