x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: הסוף לפסימיות במשק? התייצבות?

הסוף לפסימיות במשק? התייצבות?

שלום king david
    בהצלחה בתפקיד החדש.
    יש לך איזו תעודת סל להמלצה ? והיה וחל איסור עליך על המלצה נסה בדרך אחרת LOL

באשר ל:

בסיכומו של דבר, נתוני המדד לחודש אוקטובר מצביעים על התייצבות, ועצירת ההידרדרות, אך לא על שינוי כיוון ומעבר לאופטימיות, לפחות לא בתקופה הקרובה. אם תיאור זה משקף נכונה את המציאות, הרי שאין להניח שבטווח הקצר נראה שינוי כיוון גם במגמה של גידול איטי למדי בצריכה הפרטית בישראל.

צר לי איני רואה התייצבות לא כל שכן ברור שלא אופטימיות. המצב בארצנו לא טוב, אומנם טוב מאשר במקומות אחרים אבל אין שקיפות מלאה.

צריך לבחון את המאקרו שמשפיע על המיקרו, קרי הנתונים הגלובאליים שברוב המקרים הקורלציה ביניהם לבין הנעשה בארץ צמוד צמוד מאוד כי אנחנו עוד מקום בכפר הגלובאלי.

אני מזהה מגמת ירידה, קרי אדום, מאז הבחרו לכהונה שנייה של הנשיא אובמה ואותי אין זה מפתיע. צריך לדעת לקרוא את המפה LOL
    שוק ההון לא רצה בלשון המעטה את הנשיא המכהן אבל הוא לא קבע.
    בנוסף בל נשכח את המצב העגום בלשון המעטה באירופה ובעוד מקומות בגלוב וקיבלנו המשך הירידות ואף חריפות יותר.

Q 4 עוד הזרמה? האם זה הפתרון היצירתי היחיד הקיים אצל המומחים - נראה לי שכרגע כן. יש עוד נתונים המעיקים - הפחד בשוק ההון האמריקאי ממיסים והצוק הפיסיקלי שעומד על 11% מסך התמ"ג.
    צריך למצוא דרך לסגור את הגרעון התקציבי של יותר מ - 1.2 טריליון דולר (איך בכלל כותבים כזה סכום LOL)

קיצוץ בהוצאות והעלאת מיסים ??????מי יקח את הכפפה מי? רק החמודון למעלה יודע !!!!!

שבש
    סופש
    בהצלחה איימן

R

רמה, כל הכבוד על האופטימיות. השוק הישראלי נוטה היסטורית אחרי השוק האמריקאי הגוסס והשוק האירופאי המושפל. לצערנו השוק לאיזורי הצמיחה במזרח לא פותח מספיק וכעת כנראה יעברו הרבה שנים עד שיווצר הקשר המסחרי העמוק. במדינה שדמוגרפית שווה לעיר אחת בסין וכלכלית אולי לנמל אחד שם. הרי אולי נראה שאנו במצב מעט יותר מרומם אך לבטח אין כאן חוסן כי אם .....רק באמצעות המשפטים נחשפות האמיתות לגבי כמות השקיפות הכלכלית.
    השאלה בכמה יפגע הצוק הכלכלי בצמיחה של כולנו ומה יהיו ההשלכות

שבת שלום

שלום חיפושית כחולה - איזה שם מצחיק (חיפושית היא אדומה עם נקודות לבנות LOL)
    תודה רבה אבל תפסת את החתול בזנב.....אם לא תבין שאל את שחקן מעוף מה הפירוש ....זה שלי שלי - יש לי זכויות יוצרים כאן LOL

אני לא יודעת למה אנשים לפעמים לא קוראים ואז כמובן לא מבינים ......איזה אופטימיות על מה אתה מדבר?
    אם הייתי אופטימית, אזי יכלו להגיד שאיני מבינה דבר וחצי דבר בשוק ההון מה זה? אתה ממש ממעיט בערכי wowy

אגב השוק האירופאי מושפל? ממש .......זה לא שוק וזה לא איחוד אבל היות ואני כן התרשמתי שאתה יודע ומכיר את המטריה, לא ארחיב.

השוק האמריקאי גוסס - remains to be seen כבר ראינו וקראנו את כל האנליסטים וחוזי השחורות למיניהם שאדגים?
    נראה לי שאין צורך במקרה שלך! אגב בחן את השוק האמריקאי מזה שנה K

תתפלא עד כמה אתה טועה - יש קשרים והדוקים עם סין רק מחמת בוא נגיד המשטר שהוא כלכלית מערבי אבל פוליטית עדיין קומוניסטי אין פרסומים רבים רבים. היית פעם בסין......אתה מבין איך הכל מתנהל שם???? כדי לעשות עסקים בסין צריך להבין והיטב את שיטת ההיררכיה שעובדת שם ........פסחת על איש גמרת עם הכל LOL

אגב לא אהבתי את הזילזול שלך במדינתנו.......נכון הון אנושי זה הון אבל אין לזלזל במדינת ישראל ......יש השגים - עובדה ועם עובדות אי אפשר להתווכח צר לי. וסין בורכה באוכלוסיה גם הודו אז מה? אגב העדכון הדמוגרפי שלך שוב מראה עד כמה אתה ממעיט בערכי כמה חבל LOL

תודה תודה רבה,
    אני תמיד זורמת לי ומקבלת ביקורת בין אם היא בונה או לא

סופ"ש נעים

R

רמה, אני מכבד כל אחד ודעותיו.
    השם "חיפושית כחולה" הוא שיר מתוך האלבום תגיד של רמי קליינשטיין.

שבת שלום

ח

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות