שלום חיפושית כחולה - איזה שם מצחיק (חיפושית היא אדומה עם נקודות לבנות LOL)
תודה רבה אבל תפסת את החתול בזנב.....אם לא תבין שאל את שחקן מעוף מה הפירוש ....זה שלי שלי - יש לי זכויות יוצרים כאן LOL

אני לא יודעת למה אנשים לפעמים לא קוראים ואז כמובן לא מבינים ......איזה אופטימיות על מה אתה מדבר?
אם הייתי אופטימית, אזי יכלו להגיד שאיני מבינה דבר וחצי דבר בשוק ההון מה זה? אתה ממש ממעיט בערכי wowy

אגב השוק האירופאי מושפל? ממש .......זה לא שוק וזה לא איחוד אבל היות ואני כן התרשמתי שאתה יודע ומכיר את המטריה, לא ארחיב.

השוק האמריקאי גוסס - remains to be seen כבר ראינו וקראנו את כל האנליסטים וחוזי השחורות למיניהם שאדגים?
נראה לי שאין צורך במקרה שלך! אגב בחן את השוק האמריקאי מזה שנה K

תתפלא עד כמה אתה טועה - יש קשרים והדוקים עם סין רק מחמת בוא נגיד המשטר שהוא כלכלית מערבי אבל פוליטית עדיין קומוניסטי אין פרסומים רבים רבים. היית פעם בסין......אתה מבין איך הכל מתנהל שם???? כדי לעשות עסקים בסין צריך להבין והיטב את שיטת ההיררכיה שעובדת שם ........פסחת על איש גמרת עם הכל LOL

אגב לא אהבתי את הזילזול שלך במדינתנו.......נכון הון אנושי זה הון אבל אין לזלזל במדינת ישראל ......יש השגים - עובדה ועם עובדות אי אפשר להתווכח צר לי. וסין בורכה באוכלוסיה גם הודו אז מה? אגב העדכון הדמוגרפי שלך שוב מראה עד כמה אתה ממעיט בערכי כמה חבל LOL

תודה תודה רבה,
אני תמיד זורמת לי ומקבלת ביקורת בין אם היא בונה או לא

סופ"ש נעים

R