שלום king david
בהצלחה בתפקיד החדש.
יש לך איזו תעודת סל להמלצה ? והיה וחל איסור עליך על המלצה נסה בדרך אחרת LOL
באשר ל:
בסיכומו של דבר, נתוני המדד לחודש אוקטובר מצביעים על התייצבות, ועצירת ההידרדרות, אך לא על שינוי כיוון ומעבר לאופטימיות, לפחות לא בתקופה הקרובה. אם תיאור זה משקף נכונה את המציאות, הרי שאין להניח שבטווח הקצר נראה שינוי כיוון גם במגמה של גידול איטי למדי בצריכה הפרטית בישראל.
צר לי איני רואה התייצבות לא כל שכן ברור שלא אופטימיות. המצב בארצנו לא טוב, אומנם טוב מאשר במקומות אחרים אבל אין שקיפות מלאה.
צריך לבחון את המאקרו שמשפיע על המיקרו, קרי הנתונים הגלובאליים שברוב המקרים הקורלציה ביניהם לבין הנעשה בארץ צמוד צמוד מאוד כי אנחנו עוד מקום בכפר הגלובאלי.
אני מזהה מגמת ירידה, קרי אדום, מאז הבחרו לכהונה שנייה של הנשיא אובמה ואותי אין זה מפתיע. צריך לדעת לקרוא את המפה LOL
שוק ההון לא רצה בלשון המעטה את הנשיא המכהן אבל הוא לא קבע.
בנוסף בל נשכח את המצב העגום בלשון המעטה באירופה ובעוד מקומות בגלוב וקיבלנו המשך הירידות ואף חריפות יותר.
Q 4 עוד הזרמה? האם זה הפתרון היצירתי היחיד הקיים אצל המומחים - נראה לי שכרגע כן. יש עוד נתונים המעיקים - הפחד בשוק ההון האמריקאי ממיסים והצוק הפיסיקלי שעומד על 11% מסך התמ"ג.
צריך למצוא דרך לסגור את הגרעון התקציבי של יותר מ - 1.2 טריליון דולר (איך בכלל כותבים כזה סכום LOL)
קיצוץ בהוצאות והעלאת מיסים ??????מי יקח את הכפפה מי? רק החמודון למעלה יודע !!!!!
שבש
סופש
בהצלחה איימן
R