עדנה שלום,

אני כל כך מסכים איתך לגבי זה שפיראט הכניס המון עניין, ידע ופעילות מבורכת ולדעתי הוא נכס לאתר וחברי האתר.
לי אישית הוא גרם לרצות לעבור קורס אג"ח. בזכותו בתיק שלי יש אג"חים והאמת החוסר בליווי/עדכון של הזרקורים גורם לי להיות באפילה לגביהם, אך אין לי תלונות כלפיו כי כל האחריות היא שלי ושלי בלבד.

מה שכן, איני מבין מה מטרת העצומה, אף אחד לא מונע ממנו לחזור ולכתוב באתר, ואני בטוח שהוא יודע שהרוב רוצים שהוא יחזור לכתוב באתר (כמובן שגם אני).
מי שמציב את התנאים לחזרתו זה הוא עצמו. איני רוצה להיכנס לסכסוך שיש לו ומי צודק כי איני יודע על מה ולמה, אך מדוע הוא אינו יכול להתעלם ופשוט לא להתייחס? (אלא אם כן יש פגיעה והכפשה אישית).
הפורום הזה אמור להיות של כ-ו-ל-ם, גם של אלו המתנגדים לנו, אז אפשר לקרוא ו.......לא להתייחס.
אך שוב, אנני יודע מה מתחולל בנפשו וזאת זכותו להחליט מה טוב לו, אבל מקווה שישקול זאת שוב האם זה כל כך מהותי בעיניו.
אולי תהיה הסכמה (אך לא כפייה) איך ניתן יהיה לשמוע את דעות כולם, בלי שזה יפריע למישהו אחר.
כמו כן, חשוב שכל דיעה תהיה אפשרות שיבקרו ויתהו לגביה.

אכן חבל לנו שהוא לא כותב, אך ההחלטה היא בידיו שלו וכמו שכתבתי בעבר אני מקווה שהרצון שלו לכתוב, לעזור ולשתף אותנו יבער בו חזק מאוד מאוד ויחזיר אותו. בהזדמנות זו שוב אודה לו על התרומה לאתרנו הנהדר שאותו הקים לנו כמובן שחקן המדהים.

שבת שלום (וכנראה גם גשום) לכ-ו-ל-ם