x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 285

נושא: אלביט הדמיה - תמונת מצב

Hybrid View

ב - 20/2/2013 כתבתי -

אף פעם אי אפשר לקנות בשפל ולמכור בשיא.

מי שחושב ששורט זה מוצדק - אין למה לחכות.
    במקרה באותו יום הגיעה המניה לשיא של 1250 נקודות במחזור של 2.1 מליון מניות משפל של 560 נקודות שבועיים קודם.

היום, המניה קצת פחות מ - 900 - ירידה של 25% במחזורים של פחות מ - 100 אלף מניות

המהלך של 100% מעלה ועכשיו 25% מטה - ללא הודעות של רוכשים / מוכרים

אם ניו קונים רציניים ב - 1000 ומעלה - לאן הם הלכו ב - 900? האם הכל היה הרצה ? אלגוריתמים שרצים על ריק?

תוך שבועות בודדים יתברר האם ההימור על מניות חברה חדלת פרעון יתברר כמוצדק.

לדעתי שווי המניות עדיין מוגזם, בכל תסריט

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה

תוך שבועות בודדים יתברר האם ההימור על מניות חברה חדלת פרעון יתברר כמוצדק.

לדעתי שווי המניות עדיין מוגזם, בכל תסריט
    אני נוטה להסכים.
    נערך לאחרונה על ידי eynetane, 06.03.2013 בשעה 18:14 סיבה: ציטוט גדול מידי במקור

בעוד יש בעלי האגח הרוצים לפרק את אלביט, בית המשפט קיבל את בקשת בנק הפועלים -

בית המשפט המחוזי מינה את עו"ד גיורא ארדינסט כנאמן למניות השליטה של מוטי זיסר באלביט הדמיה (48%) אשר משועבדות לבנק הפועלים.

זה כנראה סוף עידן זיסר באלביט.

מתווה הסדר כולל בנק הפועלים - שווי אגח

בהנחה המחמירה שיונפרו רק 85% מניות חדשות , למרות שבהחלט יתכן ומדובר על הנפקת 94% של מניות חדשות אזי השווי שיתקבל עבור כל אגח הוא כ - 55-65 אג .

ניתן להגיע לאומדן בשתי דרכים - בהנחה שהשווי הנכסי לאחר הדוחות עומד על כ 3.2 מליארד ( עפ"י המצגת מינואר ללא עדכונים) והחוב על 550 מש"ח - נטו 2.65

אחת - להניח כי לאחר ההסדר החברה תיסחר ב 50% לנכסיה כך ששוויה הסחיר יעמוד על 1.3 מליארד ש"ח - 85% מכך - 1.1 מליארד + 300 מליון באגח - 1.4 מליארד מחוב של 2.5 מליארד 56% החזר

השניה - להתאים השווי הנכסי למחירי השוק של פלאזה ומדיקל - זה מוריד מליארד ש"ח מהשווי ולבצע שיערוך של הודו (20% הפחתה) ומלונות (10% הפחתה) - זו הפחתה נוספת של כ 150 מש"ח - סה"כ הפחתה 1.15 מליארד מ 2.65 מותיר 1.5 מליארד ==> 1.6 מליארד שווי לאגח - 64% החזר

מדוע לתת לזיסר 7% מאלביט החדשה מתנה? - אלוהים יודע. מדוע להשאיר 6% למחזיקים הקיימים - אין לי תשובה.

דווקא עם בנק הפועלים נראה לי סביר שיקבל פיצוי במניות על ארגון מחדש של חוב אלביט לבנק - אבל צריך עוד לראות כיצד זה יבוצע

על כל פנים , זו סגירה של הקרנות ובנק הפועלים - להזכירכם הקרנות התחייבו בפני זיסר לתמוך בהסדר זה ולא אחד , ההתחיבות תקפה עד 31/5/2013.

כך או כך, אגח ז' נסחר ב - 28% לפארי.

אני נכנסתי שנית לפוזיציה באגח.

תגיות בנושא זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות