x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 285

נושא: אלביט הדמיה - תמונת מצב

Hybrid View

ביהמ"ש,ספק אם יתן לבעלי האג"חים הקצרים פס לפירוק.
    השלב הראשון זה הקפאת הליכים ומינוי נאמן זמני - את זה בית המשפט לא יכול לדחות - יש שטר חוב (אגח) שלא שולם - זו תרופה שלה זכאי הנושה.

הנאמן, ינסה לגבש הסדר / תוכנית הבראה בפיקוח מומחה כלכלי שממונה ע"י בית המשפט - שווי הנכסים האמיתי יבדק , יצא האויר מהסיפורים שסיפר זיסר לקרנות על "הפוטנציאל" - יש לי תחושה שהקרנות חושבות שיש הרבה "בשר" בנכסי אלביט - הניתוח שלי מראה אחרת - חסרים מליארד ש"ח רק כדי לכסות ההתחייביות הקיימות, כלומר אם מורידים מליארד ש"ח מהחובות - שווי אלביט הוא 0.

תקראו הדיון על פלאזה - שווי השוק שלה מתכנס לאומדן השווי שערכתי ואינני רואה אין פלאזה, בעתיד הנראה לעין, נמצאת בעמדה לחלק דוידנד - נהפוך הוא - עכשיו זה הזמן להסדר סביר והוגן בפלאזה , לפני מכירת נכסים בלחץ שתגיע בגלל נזילות נמוכה - שעלולה להביא גם בפלאזה למחיקת חוב.

ההערכה שלי היא שעם בקשת הפירוק, הקצרות יבינו שלא יראו את הפארי, ולכן יגיעו הקצרות והארוכות לפשרה שהקצרות יקבלו פיצוי גבוה במקצת מהארוכות
    קשה לי להאמין , כי לא נכנס כסף חדש ולכן כולם שווים - מה שיוותר מהסדרות יאוחד. אין ספק שהמחזיקים הקצרים נדפקו מאוד -אלביט הרימה מסך עשן כבד של מניפולציות חשבונאיות, דיווחים שיקריים בדוחות הכספיים ומהלכים עיסקיים שערוריתיים שהטעו את המחזיקים לחשוב שהחברה מסוגלת לחצות את 2013 . אין לי ספק כי הם הולכים לתבוע את כל מי שהם יהיו מסוגלים
    נערך לאחרונה על ידי tby, 15.02.2013 בשעה 16:38

תגיות בנושא זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות