x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 285

נושא: אלביט הדמיה - תמונת מצב

תצוגה בשכבות

נפל לי אסימון....

כתבתי זאת על פלאזה , עפ"י הדוח האחרון של אלביט

אך בצד תזרימי המזומנים מאותתים על דבר מה לא כל כך טוב - יתרת המזומנים ירדה מ - 962 מש"ח ב - Q2 2012 ל - 613 מש"ח ב
    עפ"י ההסכם של פלאזה עם מחזיקי האגח, אם היא משלמת דוידנד של 30 מליון יורו, עליה לשמור על יתרת מזומנים של 70 מליון יורו - 12 חודשים קדימה.

613 מליון ש"ח הם 122 מליון יורו אך יש תשלום עכשיו לאגח א' +ב'- 17 מליון יורו - נותרו 105 פחות 30 מליון דוידנד - נותרו 75 מליון יורו, - לפני תזרים הרבעון האחרון של 2012 - ורוב הסיכויים שהחברה השתמשה במזומנים ולא יצרה מזומנים - רוב הסיכויים שהחברה תגיע לתחילת 2013 עם בדיוק 100 מליון יורו בקופה (בהנחה שההנהלה הנוכחית רוצה להישאר במקומה....)

ואז מה? 30 יצאו החוצה כדוידנד וה - 70 מליון יחסמו לכל השנה למעט שימוש לתשלום אגח או רכישה עצמית של אגח - כך שהוא אינו יכול לשמש לתשלום משכורות/השקעות - ואז מה תעשה החברה? - הנחת העבודה שלי היא שכל מה שבר מימון - מומן, כל מה שבר מכירה אפילו בהפסד קטן - נמכר

אינני חושב שמחזיקי האגח של פלאזה יסכימו שפלאזה תמכור נכסים בלחץ כדי לשלם משכורות , כי יש 70 מליון יורו במזומן שחסומים, כי החברה התעקשה לשלם דוידנד......

מספיק שמחזיקי האגח של פלאזה יתעקשו ימשכו את המו"מ, הדוידנד לא ישולם בזמן - אלביט תקרוס

גילוי נאות: האינטרס שלי הוא בפלאזה - אני מחזיק האגחים, ונגד אלביט - בשורט על המניה
    נערך לאחרונה על ידי tby, 25.12.2012 בשעה 19:23

תגיות בנושא זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות