זה לא פעם ראשונה או אחרונה שקרנות / משקיעים שנתפסים רציניים מבצעים הערכת סיכונים / שווי שאינם קרובים למציאות

הדוגמא הכי טובה זה בן-דב ופרטנר - בעולם כבר היו מפעילים וירטואליים מס' שנים ובכל שוק שהם נכנסו הריווחיות של חברות הסלולאר ירדה. לא רק זאת , מחירי הדקות בישראל היו מהיקרים בעולם המערבי , שלא לדבר על מחירי המכשירים שהיו מגולמים בתוך תוכניות שאף אחד לא הבין.

הצ'יסון , שלהם נסיון בינלאומי בסלולאר הבינו כי השינוי בישראל הוא רק שאלה של זמן, ורצו לממש מהר ככל האפשר - אתה חושב שסתם הם היו מוכנים "לממן" לבן דב חלק מהרכישה? הם לא רצו לתת לפראייר ללכת.

בן-דב מצידו לא בדק מה קורה בעולם ונכנס לפרטנר כאילו הריווחיות שלה היא נורמלית ואין אף סיכון עיסקי - זו גישה אידיוטית לא לבדוק מה קורה בעולם = ובן דב שילם המחיר