x

עמוד 15 מתוך 27 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 141 עד 150 מתוך 285

נושא: אלביט הדמיה - תמונת מצב

Hybrid View

תספורת מגולמת כבר חזק חזק באג"חים.

אני חייב להסב את תשומת הלב לעסקה. העסקה אמנם בדיעבד, אך בזמנו הוצעה עסקה דומה באידיבי אחזקות, ורק לשם הבנת הרעיון.

כל מי שראה את ההסדר הזה מתחיל להתקרב, מה העסקה הטובה ביותר שהיה אפשר לקחת?
    אגב, לא היה צריך לצפות את זה חודשים מראש, העסקה התחילה לתת כסף לפני חודש בערך.
    בהסדר סדרות האג"ח שוות(ביחסן לפארי), והשוק לא תמחר זאת בכלל.
    עסקה של לונג אג"ח ארוך ושורט אג"ח קצר נתנה תוך כמה ימים תשואה טובה אפילו לשנה(סביבות 50%)!
    זאת עסקה מגודרת, בעלת פוטנציאל הפסד לא ענק, ויכולת להיכנס אליה בסכומים מאד גדולים(ניירות נזילים יחסית).

גילוי נאות- עלתה במוחי עסקה כזאת, אך לא ביצעתי אותה ולכן כל זה נאמר בדיעבד ובתאוריה(חכמה קטנה), ובכל זאת...

גם באידיבי אחזקות וגם בהדמיה, בסופו של דבר הניירות מתרכזים לאותו מחיר, וזאת למרות הבדלי המח"מ.

פעם הבאה ננסה לתפוס בזמן אמת.

ערב טוב

איזה שער שואפת לכבוש הדמיה (במחזור חריג), ומה מדרבן אותה?
    (כל התשובות נכונות).

לפי דעתי,יש משקיע שעומד מאחורי הרכישות המאסיביות. הוא קונה כוח למו"מ .

התיאבון הלא ברור למניות אלביט נרגע במעט - ירידה של כמעט 7% במסחר בארה"ב

איזה נרגע...מה קורה שם ?

"ברכות" עו"ד נציגות אגח ב' לאלביט הדמיה

התנהלות אלביט הדמיה היא עבריינית. החברה לא משלמת לבעלי האג"ח - בלי רשות ובלי סמכות", כך אמר היום אסף ברם, עו"ד נציגות סדרה ב' של החברה לאחר שהסתיימה היום אסיפת מחזיקי איגרות חוב של הסדרות הקצרות א' ו-ב' שהתקיימה בבית ציוני אמריקה. "אם החברה היתה פונה לבית המשפט, היינו מגיעים עם בעלי השליטה מוטי זיסר להסדר". לטענת ברם ששת נציגי החברה שהגיעו לאסיפה לא נתנו תשובות אינפורמטיביות לגבי מה שהולך להתרחש. "החברה לא סיפרה לנו מה העמדה שלהם. הם אפילו לא ענו לנו על שאלה פשוטה - האם הם עומדים לקבל רשות מבית המשפט לא להעביר לנו את התשלום?".

לדעת ברם, הדבר הכי מדאיג בהתנהלות החברה היא ההשפעה שתהיה על התנהגות עתידית של חברות ציבוריות נוספות בשוק. "" צריך לעצור את ההתנהגות הפרטיזנית הזאת - המוסדיים צריכים להיות מודאגים בגללה", אמר.
    ברם הוסיף כי גם ההצעה של מנהל קרן יורק ג'רמי בלאנק להסדר, לפיה ישאירו חלק ממניות החברה לבעל השליטה, לא מקובלת עליו, והדגיש כי "כלל המניות צריכות לעבור לנושים".

ואני שואל את עו"ד ברם - מדוע אתה כל כך מודאג במקומם של המוסדיים?

זה שהאגח לא ישולם - היה ברור - קיבלתם הודעה, הפרחתם איומים, אתה רוצה לאמר שהפניה לבית המשפט לכינוס נכסים עדיין לא נכתבה?

במקום לדאוג - תעבדו. אם התנהלות החברה כל כך שערוריתית - מדוע לא הגעתם עד כה לבית המשפט? למה אתם ממתינים? שזיסר יקבל את שכרו גם לפברואר? שהדריקטוריון ששיקר למחזיקי האגח יקבל שכר פברואר? שהקרנות יסגרו עיסקאות מאחורי הגו שלכם?

דיבורים לתקשורת לא מעידים על כח - הם מעידים על חולשה. מי שחזק לא מדבר - הוא עושה.

משום מה יש לי תחושה שההתלהמות הזו נועדה למשוך תשומת לב - שיחזרו אחריכם, שיציעו אולי קצת יותר ......

אתה חזק או חלש עו"ד ברם? אתה מתכוון לדאוג לזכויות מחזיקי האגח או שאתה מחפש "קומבינה"?

אף פעם אי אפשר לקנות בשפל ולמכור בשיא.

מי שחושב ששורט זה מוצדק - אין למה לחכות.

יחד אם זאת, באמת לא חייבים מכל נירות הערך בעולם דווקא לבצע שורט על אלביט.

אני מזכיר שפוזצית השורט שלי על אלביט (שאני מגדיל אותה בעיקביות) עומדת מול לונג באגח פלאזה - וכל זה ביחד לא מגיע ל - 2% מהתיק. אסור להשקיע הרבה בספקולציות .....

אתה מדבר מפוזיציה....

מנהלי הקרנות ידעו מהו שווי הנכסים, אך זו הייתה תקופת הבועה וכולם האמינו שהנדלן יאמיר ויאמיר ושהשוק ידחוף את השווי למעלה

ואז התפוצצה הבועה...

האם בנק שנתן משכנתא של 110% הוא בהכרח אידיוט? כנראה שלא

ביהמ"ש,ספק אם יתן לבעלי האג"חים הקצרים פס לפירוק.
    השלב הראשון זה הקפאת הליכים ומינוי נאמן זמני - את זה בית המשפט לא יכול לדחות - יש שטר חוב (אגח) שלא שולם - זו תרופה שלה זכאי הנושה.

הנאמן, ינסה לגבש הסדר / תוכנית הבראה בפיקוח מומחה כלכלי שממונה ע"י בית המשפט - שווי הנכסים האמיתי יבדק , יצא האויר מהסיפורים שסיפר זיסר לקרנות על "הפוטנציאל" - יש לי תחושה שהקרנות חושבות שיש הרבה "בשר" בנכסי אלביט - הניתוח שלי מראה אחרת - חסרים מליארד ש"ח רק כדי לכסות ההתחייביות הקיימות, כלומר אם מורידים מליארד ש"ח מהחובות - שווי אלביט הוא 0.

תקראו הדיון על פלאזה - שווי השוק שלה מתכנס לאומדן השווי שערכתי ואינני רואה אין פלאזה, בעתיד הנראה לעין, נמצאת בעמדה לחלק דוידנד - נהפוך הוא - עכשיו זה הזמן להסדר סביר והוגן בפלאזה , לפני מכירת נכסים בלחץ שתגיע בגלל נזילות נמוכה - שעלולה להביא גם בפלאזה למחיקת חוב.

ההערכה שלי היא שעם בקשת הפירוק, הקצרות יבינו שלא יראו את הפארי, ולכן יגיעו הקצרות והארוכות לפשרה שהקצרות יקבלו פיצוי גבוה במקצת מהארוכות
    קשה לי להאמין , כי לא נכנס כסף חדש ולכן כולם שווים - מה שיוותר מהסדרות יאוחד. אין ספק שהמחזיקים הקצרים נדפקו מאוד -אלביט הרימה מסך עשן כבד של מניפולציות חשבונאיות, דיווחים שיקריים בדוחות הכספיים ומהלכים עיסקיים שערוריתיים שהטעו את המחזיקים לחשוב שהחברה מסוגלת לחצות את 2013 . אין לי ספק כי הם הולכים לתבוע את כל מי שהם יהיו מסוגלים
    נערך לאחרונה על ידי tby, 15.02.2013 בשעה 16:38

לא נראה לי... כח למ"מ - אג"חים.

תגיות בנושא זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות