x

עמוד 11 מתוך 27 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 101 עד 110 מתוך 285

נושא: אלביט הדמיה - תמונת מצב

Hybrid View

דחיית תשלומי קרן

עכשיו זה פורמלי - החברה עצמה מבקשת כי יוסכם על דחיה של תשלומי הקרן הקרובים והסיבות מגוונות -

• עיכוב צפוי בקבלת דוידנד מפלאזה לאור מכתבם של מחזיקי האגח של פלאזה
    • מחיר נמוך של מניית שמונע את מכירת מניותיה "על פי המתוכנן"....
    • התנגדות בעלי האגח הארוכות והאיום בהליכים משפטיים

לאור כל זאת ועל מנת לאפשר תהליך של הידברות מואצת שיאפשר לחברה לשרת את כלל חובותיה, תפנה החברה למחזיקי אגח א' ו- ב' על מנת להגיע להסכמה כי מועד תשלום הקרן ידחה.

בכוונת החברה לשלם הריבית - לדעתי גם זה העדפת נושים.

עכשיו, שיתחילו לדבר כיצד החברה תעמוד במכלול התחיבויותיה, יגלו כולם שזה פשוט בלתי אפשרי....

זיסר חייב לשלם את הריבית,זה בסיס ההסכמות שלו עם סיטי ודויטשה בנק (לפי הפירסומים) ובטח גם עם קרן יורק וכולי.
    עכשיו הוא ידלל עצמו החוצה בתנאי שיסגרו לו בצורה כלשהי את החוב הפרטי לפועלים.

ציטוט פורסם במקור על ידי shaisova צפה בהודעה
    זיסר חייב לשלם את הריבית,זה בסיס ההסכמות שלו עם סיטי ודויטשה בנק (לפי הפירסומים) ובטח גם עם קרן יורק וכולי.
    עכשיו הוא ידלל עצמו החוצה בתנאי שיסגרו לו בצורה כלשהי את החוב הפרטי לפועלים.
    זה פשוט לא נכון. כל העיסקאות של רכישת אגח שמומנו ע"י צד ג' תפורות כך שהתשואה של הגורם המממן נוצרת מקבלת תשלומי קרן - הריבית זה כסף קטן.

ובאשר לדילולו של זיסר "בתנאי" שיסגרו לו את החובות בפרטי - אף משקיע לא יכנס עכשיו לאלביט. זיסר בפרטי יצטרך להסתדר לבד. הבעלים של אלביט הם בעלי החוב.

החדשות הטובות היחידות הן למחזיקי האגח של פלאזה - לא ישולם דוידנד לאלביט

יו"ר אלביט: "אנו מנסים לגייס בשבועות האחרונים משקיע לחברה"

שמעון יצחקי באסיפת מחזיקי האג"ח: "מוטי זיסר לא הגיע בשל טיפול רפואי"

http://www.themarker.com/markets/1.1910808

איזה משקיע יכנס לחברה במצב הזה, אולי אולי איזה ארגנטנאי שבא לתרום כסף.
    מישהו היה באסיפה ויכול לספר מה היה? מי קנה לאחורנה אגחים של הדמיה החברה או מישהו אחר עם רצון להשתלט?
    נערך לאחרונה על ידי reem8, 20.01.2013 בשעה 18:26

ככה זה תמיד מתחיל

אני אישית חשבתי שאלביט תבוא עם איזו הפתעה, אבל התבדתי. מישהו אסף אג"חים בחודשים האחרונים (אולי יש עוד קרן יורק שמחכה לזיסר בפינה).
    לצערי, אם לא תהיה הפתעה, אנחנו בדרך להסדר ארוך וכנראה גם כואב.
    בהצלחה למחזיקים.

אם באמת מוטי זיסר מוכן להכניס שותף לאלביט זו הפתעה גדולה . הגירעון לא כלכך גדול והפוטנציאל ענק.

מה זה אומר עבור אלו שמחזיקים מניית אלביט בשורט?

ציטוט פורסם במקור על ידי kelazar צפה בהודעה
    מה זה אומר עבור אלו שמחזיקים מניית אלביט בשורט?
    התסריט שאני חושב עליו זה מחיקה מסיבית של חוב - לפחות 50% - זה יביא את אלביט לשווי נכסי חיובי קטן - אך עדיין יהיה קשה לשרת חוב של מליארד ש"ח - זה ידרוש לחץ מימושים ומי שרוצה להשתלט על אלביט בגלל פוטנציאל, ירצה להחזיק בנכסים ולהמשיך להשקיע ביזמות נדל"ן- מימושים יהיו בנכסים בשלים כמו המלונות או ספקולטיביים / לא בליבה כמו מדיקל וקמעונאות - אך את הנדל"ן ירצו לשמר ולהשביח - לכן מחיקה משמעותית של 70% מהחוב לא תפתיע.

נניח ומוחקים רק 50% - זה 1.1 מליארד ש"ח של מחיקה, בהנחה שיורק וכו קנו אגח במחיר בסיס של 45% מפארי, מחיקה של 1.1 מליארד שווה למחיקת כל ההנחה שלהם על הפארי והחוב הנותר הוא כבר "כסף אמיתי שלהם"

אם אני מבצע מהלך כזה ומוחק 1.1 מליארד ש"ח לחברה עם שווי שוק של 160 מש"ח אם הייתי נדיב מאוד הייתי משאיר למחזיקים הקיימים 15% מהחברה - לא יותר - כנראה משמעותית פחות - הרי ללא מחיקה החברה פושטת רגל ויש לי כבעל חוב 100% מהמניות.

אחרי מחיקה של 1.1 מליארד ש"ח - מה יהיה שווי אלביט ? הניתוח שלי אומר שווי נכסי של 150 מש"ח , תוסיף פוטנציאל וכו - 500 מש"ח - כלומר מחזיקי המניות הקיימים יפסידו עוד 50% משווי המניה היום - לדעתי אף יותר

למה מה הוא בדיוק יעשה?!

יבקש לדחות את תשלום החוב במספר שנים אולי ? אם יש לו גוש חוסם בהצבעות הוא יוכל להעביר את זה ?

תגיות בנושא זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות