NEWBIE

מה בדיוק לא מוצא חן בעינך? פורסם מידע מהותי במאיה על עסקאות אפשריות באידיבי אחזקות / כור / דסק"ש + מימון חיצוני בסכום מהותי ביותר, כלשון ההודעה.

השירשור הוא שירשור ספציפי לספקולציות בנושא.

ההודעה מפרטת אפשרויות , שלמען האמת די לא ברורות כיצד יצאו לפועל (רכישת כור ע"י אחזקות, מיזוג כור ואחזקות , מיזוג כור דסק"ש) ואנחנו מנסים להבין מה עשוי להתרחש על מנת לגבש עמדה לגבי פוזיציה באגחים של החברות המעורבות

"אנשים שקוראים עלולים להתפתות" - לדעתך מי שקורא את הפורום מחפש פיתויים? תנוח דעתך - אין ולו אחד כזה. בכל אופן לא מומלץ כאן על כלום, כי בינתיים טוחנים מים בנסיון להבין מה עשוי להתרחש. לי עדיין הדברים רחוקים מלהיות ברורים.

יש שתי אפשרויות - או שאתה בכלל לא מודע למה שמתרחש , לא קראת ההודעות במאיה או את כל שרשור ההודעות הקודם - שזה בסדר אבל לא כ"כ חברי ומנומס - הפורום פתוח לכל , כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה וזכותך לאמר שכולנו חלמנו את ההודעות במאיה. כל אחד ראשי לקרוא פוסט אחד או שורה בפוסט ולא את הקודמים לו, להוציא דברים מהקשרם ולזעוק - הזוי! פיתוי! גוואלד!

האפשרות השניה - אתה לא מבין את מה שאתה קורא - שזה גם בסדר, מי שכותב נמצא עמוק בעניין , לא הכל מוסבר, לא כל מהלך הוא ב - 100% הסתברות - נהפוך הוא - ככל שאי הוודאות עולה כך יש יותר על מה לדבר, ובוודאי לא כל מה שנכתב כעובדה אכן נכון או קרוב להיות נכון. לזה נועד הפורום - לעסוק במסובך הדורש הבנה, נסיון ועבודה - אין מנוס מלחשוב על כל האפשרויות , גם אם חלקן "הזויות"

בפעם הבאה אשמח לראות אותך מגיב כך - " אני לחלוטין לא מסכים עם הנאמר כאן מכיוון _______ . כיצד הגעתם לתסריט עליו אתם משוחחים? על מה מבוססים המספרים?"

אני מבטיח שתקבל תמיד תשובה מנומסת ומפורטת.

עוד יותר אשמח אם תפתח שירשור שמתאר מה אתה חושב צריך להיות בפורום על מנת שלא יהפוך לבדיחה.

אני בטוח שאתה מסכים שלהגיב שנימוס, באופן חברי וענייני יאפשר דיון איכותי ושירשור נקי מקריאות מתלהמות והערות לא עניניות - ימנעו את הפיכת הפורום לבדיחה עצובה - נכון?

על כל פנים, על מנת למנוע את הפיכת הפורום לבדיחה עצובה , אשמח אם תשתף אותנו בדעתך - אילו מספרים הם מופרכים , אילו תאוריות לדעתך הזויות? אם אינך להצביע היכן הבעיה - הבעיה לא בפורום אלא בעיני המתבונן

תודה מראש על שיתוף הפעולה.