x

עמוד 8 מתוך 8 ראשוןראשון ... 678
מציג תוצאות 71 עד 75 מתוך 75

נושא: אידיבי פיתוח - עסקה עם KKR

Hybrid View

שלום KELAZAR וחברים,

ראשית, נדמה לי שההשוואה לאולימפיה/נאנט אינה במקומה. להזכירך, אולימפיה (שנמצאת בפירוק) מחזיקה רק בשליש ממניות נאנט, שני המפרקים הקבועים מונו לא מכבר לחברי דירקטוריון של נאנט.
    כפי שהם מממשים את כל הנכסים, יגיע גם רגע מכירת החלק בנאנט. יחד עם זאת, נכון כי כל הפרזיטים של אולימפיה מכהנים היום בנאנט בתפקידים שונים.

שנית, מה המוסדיים שישתלטו על אחזקות יעשו ?? מלבד הבעלות על אחזקות הם עכשיו הבעלים, לכאורה, של כל הפירמידה. האם הם יכניסו כסף לתוך פיתוח כדי לשלם חובות ??
    כפי שידידינו
    TBY רשם אין הרבה מזומן בקופה, מה במצב כזה יעשו יורק ושאר המוסדיים ?? שלא לדבר על ניגוד העניינים בין המוסדיים של אחזקות לבין פיתוח.

שלישית, אין ספק שהסנטימנט השלילי סביב כל הפירמידה ישפיע על כולם. ראיתי ששואלים מה הקשר לירידות בדסקש ובכור וכדו'.
    בואו נחשוב בהגיון - האם השוויצרים "אוהבים" את העובדה שאחד הבעלים שלהם נחשד בתרמית ?? האם יתכן שהם כבר העבירו דרישה שנוחי ימכור את חלקו בבנק ??
    מה עם סלקום - המלצת מכירה, האם אני כלקוח משפחתי של סלקום אמשיך לשלם 120 ש"ח למנוי במקום חצי אצל האחרים ?? האם סלקום, לפחות בטווח הקצר, לא תוריד מחירים כמו כולם.
    מה עם שופרסל - קם לו עוד מתחרה חדש נוסף על כל המזנבים.

בקיצור, המצב לא קל ולא פשוט, בטוח יהיה מעניין מאד.

בברכה,
    אודי

Udi, למוסדיים יש אינטרס הפוך - לפרק את IDB אחזקות.

המוסדיים כמעט לא מחזיקים אג"ח אחזקות הם כבר קבעו הפסד בתיק כשמכרו ב- 20אג.

ההחזקות הגדולות שלהם הם בפתוח, דסק"ש, כור והבנות.

למעשה, יש להם אינטרס שאו שנוחי יביא כמה מאות מיליונים של ש"ח שאולי יוכלו לעזור גם לתחתית הפירמידה או לקחת את החברה ולשמש בזה כתקדים לכל ההסדרים שעוד יבואו עלינו.

אני לא אתפלא אם מועד פתיחת החקירה הגלויה קשור בקשר כלשהו למועד בו IDB צריכה לשחם ריבית לאג"ח ד, למעשה, ללא מה שקרה האמנתי שהסבירות לא נמוכה שהם ישלמו מהכסף שבקופה וינמקו זאת כי את פרעון 2013 ו- 2014 הם יממנו מהנפקת הזכויות של אופציות 7 ו- 8. לאחר בטול KKR, לאחר מה שקרה לבעל השליטה הדרך להליכה להסדר \ פירוק מתקצרת.

שלום JSPHS7,

אני לא בטוח שזאת לא אגדה אורבנית שהם לא מחזיקים, אוקי ברור שמכרו כדי שלא יגידו וכו', אבל אפשר לשער שהם עדיין המחזיקים הגדולים. בטח לעומת כל הפרטיים שמחזיקים גרושים כל אחד.
    נניח שהם רוצים פירוק - מה ישאר להם ?? לעניות דעתי, אפס. הרי יורק ושאר החברים ישתלטו על פיתוח וזהו. האם מחזיקי פיתוח יחכו שמישהו (מי בכלל) יקנה את פיתוח ויציע תספורת ובלגן.

לגבי החקירה - נדמה לי (וסליחה אם אני טועה) שאתה העלית את האפשרות שהריצה שהיתה לאחרונה במניית אחזקות קשורה קשר ישיר להנפקת הזכויות. לדעתי, כמובן צדקת ואני לא אתפלא אם ברשות
    חוקרים (כרגע סמוי) גם את הנושא הזה, כולל אולי ההדלפה/הודעה על מו"מ מול KKR.

בברכה,
    אודי

Udi, עו"ד של החברה כתבו שיש חשד מצד הנציגות כי האינטרסים שלהם במקומות אחרים ודרשו בדיקה לגבי ניגוד עניינים.

הנציגות והחברה נכנסו להתנצחות סביב העניין הזה.

אם מוסדי מחזיק 500M ע.נ אג"ח דסק"ש ו- 400M אג"ח IDB פתוח ו- 40M אג"ח אחזקות - האינטרס שלו זה לא אחזקות אלא דסק"ש ופתוח. כפי שראינו בעבר, הכמה עשרות מיליונים זה כסף קטן בשביל המוסדיים, IDB זו דוגמא מצויינת בה הם יכולים לפרק חברה ולייצר "טררם" תקשורתי מבלי שהם כמעט נפגעים ממנו - UDB בהיבט זה יכולה לשמש יופי של דוגמא לכל השוק.

מסכים לחלוטין עם jsphs7. המוסדיים יודעים שיש ערך רב בכל הפירמידה מכור ועד פיתוח. גם אם כל ה-1.7 מיליארד שח היה מוחזק על ידם היה עדיף להם להפסיד שם מאשר לסכן את עשרות המיליארדים במורד הפירמידה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות