x

עמוד 5 מתוך 8 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 41 עד 50 מתוך 75

נושא: אידיבי פיתוח - עסקה עם KKR

Hybrid View

jsphs,

אתה טוען שהעניין לא מקרי, נניח אני מסכים - אני יכול לספק לך הסבר סביר גם מדוע זה תוזמן -

הכוונה ל"כיסוי תחת" במסגרת המו"מ -
    בלי מכתב יבוא דנקנר ויתמם " לא הודעתם לי פורמלית שאתם מתנגדים לתשלום ד' ממקורות החברה - אני לא יכול לפעול עפ"י כתבות בעיתונים.....עכשיו כבר אין זמן לגיוס הכסף מיידית.... אך אין דאגה - תנו לי X שבועות ואסדיר את העניין , בינתיים אפשר לעשות מה שעשינו עם ג' - אעביר הכסף לנאמן כדי שלא תאמרו שיש חדלות פרעון " - בפועל דנקנר קונה זמן "בחינם"

המוסדיים עכשיו יגידו - "הנה - שלחנו לך מכתב מעורך הדין, ולא רק זאת קיבלת המכתב בשעה שיכולת לפעול - לרכוש את כל הזכויות ולממשם ובכך לפתור הבעיה".....

לדעתי זה הסבר יותר טוב מאשר בכוונה תחילה לפגוע בחברה ולהביא לפירוקה.
    נערך לאחרונה על ידי tby, 13.11.2012 בשעה 13:02

אהלן,

במחשבה שניה, לפי דעתי, לא צריך לשלם שום קופון ושום דבר מקופת הקבוצה.
    צודקת נציגות של כל סידרה שלא תרשה תשלום מהקופה לסידרה שניה.
    צעד כזה מוריד מנוחי את הלחץ למצוא פתרון.
    נוחי, אלשטיין או כל אחד אחר שמאמין שיהיה כסף לשלם, שיכניס היד לכיס ויזרים כסף לקבוצה.
    הרי כשתבוא התאוששות, הוא הראשון שיהנה מכך.
    אין שום סיבה לתת לו לרוקן את הקופה כשאין באופק ולו חצי פתרון למצב כל הסדרות.
    אני אם הייתי מחזיק ב-ג או ה, לא נותן לשלם קופון מקופת הקבוצה.
    אם אף אחד לא מראה נכונות להביא כסף מהבית, כנראה שאפילו הם לא מאמינים.

יום טוב

שלום TBY וחברים,

הפנתי קושיה פרטית ל-TBY, שעברה לפורום הציבורי ותפסה תאוצה עם שלל חלומות ותיאוריות קונספירציה. לפחות לטעמי.
    לאחר הנפקת הזכויות ולאור הבלגן בחזית נוחי-מוסדיים מתי להערכתם יוכרז על ביטולה הצפוי של עיסקת KKR ??
    האם עד סוף השבוע נוח לחברים ??
    אח"כ נוכל בשמחה לחזור לענייני דיומא.

LIOR - מסכים לחלוטין עם דבריך האחרונים.

בברכה,
    אודי

dear udie
    how r u
    לשאלתך :

האם עד סוף השבוע נוח לחברים ??
    אח"כ נוכל בשמחה לחזור לענייני דיומא.

אשיבך שאולי נעשה שיחה לנ. דנקנר ו/או לעו"ד שלו נדמה לי רם כספי ושות'.
    כאשר עניינים מנופחים מעבר לפרופורציה מי יודע מתי ...................

אבל בירצי - כאשר יפול האסימון למישהו ויבינו שזה מתכון לכשלון - השתלטות עוינת - עבדות LOL
    עזוב נראה לי עסקה גרועה ביותר...........פתח מילוט לא ראוי. D כנראה בפלונטר......

D היקר הסתכל למעלה מידי - swine קפיטליסטי ותו לא. שילך למקובל..........................ביום הדין אולי יצילו.

חבל על משקיעים/סוחרים או כמו שאתה מתנסח מהמרים - שלא לומדים נושא לפני ששמים כסף .................
    יותר טוב ליסוע ל vegas אתה בא????????

אגב אודי יקר שמת לריבית הרצחנית ו/או הקצוצה 15% אגב זוהי אח'לה ריבית a hell of interest שמת לב ? אתה הרי איש כספים אומנם יש תשואת זבל על האגחים נחמא פורטא

יום נעים לכלם
    R
    נערך לאחרונה על ידי rema1, 13.11.2012 בשעה 17:29

ל- Rinmat, מצטער על הזהוי המגדרי - כנראה בלבלתי בינך לבין כותבת אחרת.

לגוף העניין, את אומרת שהיו חיבות למכור - לקרנות גמל\פנסיה\השתלמות יש שקול דעת - אין שום תשקיף שמחייב אותן למכור בירידת דירוג - לא עסקינן בתעודות סל או בקרנות נאמנות.

כשדברתי לקחת את נוחי לשיחה ב- 4 עיניים התכוונתי למשהו חיובי - לא להצמיד לו אקדח לרקה.

במצב בו היו מבקשים להפגש איתו כשמובהר לו שהם מחזיקים בכמה מיליארדים טובים של חוב דסק"ש, פתוח ואחזקות ואף חוב של הבנות - כל עוד החברה סובלנטית ברור שלא ניתן לחייב אותו - מצד שני - כשהמצב התחיל להתמוטט - היה בכוחם להערכתי להגיע איתו לדיל רב שכבתי - הם היו נהנים מבטחון טוב יותר לגבי חוב ארוך טווח יחד עם ריבית טובה יותר וסוכריות הוא לא היה נאלץ לחפש מה החברה הבאה שהוא מוכר בלחץ.

במקורותינו נאמר זה נהנה וזה לא חסר.

ל- udiwe & rema1
    רגע, תזכירו לי, זה לא אתם ה"חכמים" הגדולים שאמרו שאף אחד לא ישים שקל על אחזקות כי פיתוח שווה 0 ואחזקות פשטה כבר את הרגל, ובדיוק אחר כך בא אלשטיין ושם 400 מיליון שקל על הגוויה שלכם, והאגחים טסו מאז ב80-100 אחוזים?!
    אז כן, אולי דנקנר יצליח להגיע להסכמה עם KKR, ואולי זה ייפול, אבל למה ללעוג?
    ולקחת ריבית "רצחנית" של 15% ולקנות בזה חוב עם תשואה של 50-200% דווקא נראה לי לא רע בכלל (הפרייארים זה מי שמכר בזול)
    ואגב, תזכירו לי במה אתם מהמרים בבורסה (תנו לי לנחש, בטח חטפתם חזק אצל תשובה...)? שאני אדע אם לקחת אתכם ברצינות...

ל- Rinamt, רק מבקש לתקן את אדוני, כשכתבת 400M ש"ח הכוונה לאופציה שממנה הוכנס 100M ש"ח.

אם אכן 400M ש"ח היו נכנסים לתוך גנדן הבנקים היו שותים חלק מזה וחלק מזה מן הסתם היה משלם את ריבית אג"ח ד וחלק קונה אג"ח קצר בזול בשוק.

אל לנו לשכוח, שאידיבי אחזקות זה סכון גדול ועודנו סכון - קיימת אפשרות שהחברה הזאת תלך לפירוק וההפסד ביחס למחיר היום באג"ח הקצרות יכול להגיע לעשרות אגורות.

בברכת בוקר טוב.

תאמין לי שאני מודע לסיכון, כמו גם לסיכוי,
    כשכתבתי 400M התכוונתי שאלשטיין מתכוון לממש את האופציה, ולהוסיף 300M, המימוש הוא כמעט וודאי, רק מחכים לאישור של המפקח על הביטוח לאלשטיין, ברגע שזה יקרה, 300M שח נוספים יוזרמו לגנדן, שישמש מן הסתם למימוש האופציות ביוני וחלק חזרה לבנקים,
    מה שאני אומר, שוב, הסיכוי לפירוק הוא קרוב לאפס, צריך לקרות משהו יוצא דופן שזה יקרה,
    לדעתי, נוחי ממשיך לחכות לשיפור בקבוצה פלוס מכירות בפרמיה ולא בלחץ של נכסי הקבוצה, הסיכוי היותר אפשרי זה הגעה להסדר, אבל הכסף מאלשטיין קנה לנוחי זמן לפחות לעוד שנה, אז זה לא יקרה בזמן הקרוב

אני חושב שהעסקה עם KKR תלויה במימוש האופציה של אדלשטיין - להערכתי יכריזו על שני הדברים יחדיו או בסמיכות - אדלשטיין יזרים הכסף ואז תוכרז העיסקה - ה - 300 מליון הנוספים של אדלשטיין לא משנים את המציאות ושנה זה לא מספיק זמן לעליית שווי פיתוח ממינוס משהו למליארד פלוס

שנה לא מספיק? שנה בשוק ההון זה המון המון זמן ובטח לפעלולן כמו נוחי....

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות