מישהו מכיר? סוחר דרך מערכת דוכיפת של הבנק הבינלאומי?
מישהו מכיר? סוחר דרך מערכת דוכיפת של הבנק הבינלאומי?
סוחרת עם המערכת כבר שנה וחצי. מערכת מאוד טובה ומאוד ידידותית הבעיה שהרבה אנשים
התחילו להתחבר והבנקהבינלאומי התחיל להיות מאוד איטי במיוחד בשבוע פקיעה. הבוקר היא
נפלה לכמה דקות ואתמול לרבע שעה של נעילה. התקשרתי לבנק אמרו שיסדרו אבל בינתיים אני
צריכה להעביר הוראות בטלפון. אם אתה רוצה עוד פרטים אתה יכול לכתוב לי ובגדול אני בעד המערכת
אבל רק אחרי שיסדרו את הבעיות של האיטיות והנפילות מהחודשים האחרונים.
שני,
אני לא נתקל באיטיות ו או נפילות אלא בחוסר סינכרון בין הנתונים במערכת לבין הנתונים בבנק, עליתי על הרבה מאוד טעויות ושלחתי מכתב מפורט לבנק אבל די גמגמו שם ,האם בדקת את זה?
כן והסבירו לי שזה בגלל איטיות של המערכת. אני עובדת איתם ועם אורדר של מגדל דרך האתר. אני לא ידעתי
שהנתונים אטיים עד שלא פתחתי 2 מערכות וראיתי שלפעמים יש דיליי. הגעתי לזה כשכמה פעמים הזנתי מחיר קניה
לפי מוכר ראשון עדין היה מוכר ראשון ולא התבצע ואחרי זה הבנתי שהמחיר טיפס.
זה משהו שלא היה פעם ורק בחודשים האחרונים וכבר שבועיים אני שומעת שהם תיכף מסדרים את זה ובינתיים
מה שאני עובדת עם הבנק מתבצע רק טלפונית. אם יסדרו זה מערכת מאוד טובה וידידותית אבל בינתיים הייתי מחכה.
רק דיברנו שוב נתקעה המערכת וכרגע לא עובדת לי. שבוע פקיעה זה ממש לא עובד.
בדוכיפת אין רישום של עמלות ותשלומי/זיכוי מס ואו תשלומים אחרים כך , את זה יש רק דרך חשבון הבנק שלך, אם את עושה הרבה פעולות ביום אני מציע לך לעקוב אחרי כל סוף יום על היתרה בדוכיפת ולוודא כי יש אותה יתרה בתחילת היום הבא בחשבון הבנק שלך , אני גיליתי טעויות