x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 22

נושא: התגובה שלי לתגובה שלכם

Hybrid View

עדנה היקרה לפני שאת שומרת על כבודו של אדם על תעשי זאת על חשבון אדם אחר לא מתאים לך הדעה שלי שימרי אותה לעצמך. אני פניתי לשמעון לא אלייך .אני בניגוד לך אין לי אינטרסים בסקירות של שמעון.כפי שלך יש ואת נהנה מהן בחינם לכן קשה לך מה שהוא אומר את כנראה לא הבנת מה הוא אומר ואם כן אז למה את מתלקקת עכשו למה לא הודת לו קודם כפי שהוא ציפה
    אל תתיפיפי על חשבוני
    ואני בניגוד אלייך חשובה לי הבריאות שלו ולא מהיום הוא מאבד את בריאותו בשביל לקקנים כמוך שרוצים הכל בחינם
    נערך לאחרונה על ידי מנחם, 15.10.2012 בשעה 10:26

הייתי מנוי אצל שמעון במשך חודשיים על מנת לברר האם יש תוחלת חיובית במסחר תוך יומי. לפני שנתיים הייתי מנוי אצל מומחה לאופציות שכותב בביזפורטל ולכן יש לי מקור להשוואה. בשורה התחתונה- שמעון הוא תותח על. האיתותים שלו מדוייקים באחוזים גבוהים מאוד. גם אם הכיוון מתהפך עדיין מי שעושה כדברו ויוצא בזמן בסטופ - מרוויח לאורך זמן. אני נאלצתי להפסיק עם המסחר התוך יומי , גם בגלל שלא הצלחתי להגיע למשמעת העצמית הנדרשת ולכן הפסדתי, וגם כי קשה לשלב את המסחר התוך יומי עם העבודה השוטפת. ייתכן שאחזור אליו שוב בהמשך. בכל מקרה רק רציתי לומר שבאמת אין מה להשוות בין מה ששמעון נותן לכל שירות דומה אחר. מעבר לזה, המלצה אישית שלי לשמעון- אם המאמץ פוגע בבריאותך אז תוריד הילוך בצורה ניכרת. תן באתר סקירות מצומצמות ותשקיע במי שמשלם.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות