יניב שלום
כמי שהגיב מידי פעם בציניות לכתיבה שלך אני שייך כנראה ל"רעים" אז למען הסר ספק אביע את דעתי בפומבי
1. ידיעותי בניתוח טכני טובות למדי. במהלך השנים למדתי להכיר גם את מגבלות השיטה וחסרונותיה לכן שימוש חוזר בביטויים כמו "הטכני מגלם הכל " גורם לי אי נחת בידיעה שיש לא מעט חברים חדשים בצ'ט שהתחלת לשמש להם גורו ולוקחים את האמירה משום זה ראה וקדש.
2. כדברי שמעון , קצב הכתיבה שלך כמו גם השינויים הוא מהיר ותזזיתי ואינו מאפשר לעקוב באופן סיסטמתי אחרי התחזיות שלך.
3. כבן אנוש יש לך הצלחות יפות וגם פספוסים (ולמי אין) אבל משום מה אתה מנסה להיות תמיד צודק ומרבה להשתמש בביטוי "אמרתי לכם". כמה פעמים הודית שטעית ? כמה פעמים היה לך ספק בהמלצות? מעט מאד אם בכלל וכשמאירים לך על כך אתה נוטה לכעוס.
4. רוב האמירות שלך (ושוב, לא קשור אם קלעת או לא) הן החלטיות וחד משמעיות,, סגנון זה אינו בנמצא אצל משקיעים מנוסים ובטח שלא באתר שחקן.
5. למען הסר ספק , אתה בעיני באמת מוכשר ובעל מוטיבציה אדירה להצליח ולשתף את הצלחתך עם הכלל. המלצתי אליך, במקום למקם את עצמך בפוזיציה של קורבן תמנף את ההערות שקיבלת, אמץ את הלקחים ותמקם את ידיעותך, יכולותיך וסגנונך המשופר במגרש של הגדולים.

מצפה / מקווה לראות אותך חוזר מחוזק ורענן לצ'ט ביום ראשון
שבת שלום
יוסי
נ.ב. ואולי אני טועה דעתי היא לחלוטין אישית וסוביקטיבית