תשובה לענין -ואך היא מתחברת לענין המיהירות ביצוע --שנים אני מסתובב עם תחושת קבס על ענין המחירים-כמי שעובד בענף העץ אני צריך לקנות מכשירים חשמלים-בביצוע עבודה בקיבוץ בצפון ירדתי עם חבר משק לקנות מכשיר בקרית שמונה -נערכתי להוצאה של 1500 שח--"חבר קיבוץ"אמרתי לא ואז חבר המשק אמר שהוא הקונה וכל המחירים ירדו ב60% הוספתי עוד 2 כלים ועדין נשארתי בתחום התקציב--המקרה ישב לי בראש שנים-הרי הרשת לא מוכרת בחינם--היא מרוויחה על חברי המשק משהו --אז כמה לעזאזל אני משלם--וכאשר הגיעה המחאה היא תפסה את הפולטקאים עם התחתונים למטה --הם הרי אלופי החינם--והם יודעים שדפקנו את רובנו והרבה --ופוחדים שהרע יתגלה --אז הם מסמאים את עיניו בהשתלחות רבתי -- ככה זה אצלנו פינקנו וגידלנו מפלצת של שנור ותרבות מתנות וחינם-גם שיחות הסלון הושפעו -מה אני פראיר?" היה אחד המושגים השגורים-והנה המלך יצא עירום אז מכסים אותו במהירות בגיזרי עיתונים כדי להעלים אתהאמת- --עכשי הבעיה להתמודד עם התחיבויות של המינוף של החברות --והכלכלה מזדעזעת--שתזדעזע! -יעלה לנו הרבה -אנחנו העם רגילים שעולה לנו הרבה --אז שימו משפיק תלת מימד -כי הסרט הזה רק התחיל - ואםהשווקים הולכים לתחתית --הרבה מחברות הנצלניות האלה כבר לא יהיו--ואני לא מרחם על מפוטמים-