אני פשוט לא מבין את אלה שתמיד משווים את המצב של אידיבי על האמירות של תשובה, לדעתי זה לא רלוונטי כלל ואגב זאת הסיבה לדעתי לפאניקה שהעדר מתמחר את אגח ד כמעט באותו מחיר כמו אגח ה הארוך של נדלן, וזה אבסורדי בעיני, מי שלא רואה את ההבדל בין המצב של נוחי למצב של תשובה עדיף באמת שלא ייגע באגחי''ם בכלל
אם כבר, אפשר להשוות את נוחי למצב של לבייב ואפריקה בזמנו
להזכירכם לאפריקה היה כסף בקופה ל2009 ולאגח ט בזמנו ולעוד שנה בערך, ככה גם אמרו מחזיקי ט' שרצו שלבייב ישלם הכל ולא ילך להסדר חוב, אבל ההחזרים של אפריקה היו בנויים בצורה כזאת שאפריקה היתה על האקדח על הראש מבחינת מימושים כדי להחזיר את החוב
במקרה של אידיבי, לנוחי התשלומים פרוסים בצורה נוחה יותר, שבשקט יכול לתת לו למשוך זמן עד 2014-2015
וגם אם נוחי ילך להסדר חוב, וכאן ההסתברות לדעתי עומדת על 50 אחוזים, נוחי יצטרך להכניס את היד לכיס כמו לבייב, כי פירוק מבחינתו לא בא בחשבון (בניגוד לתשובה כן)
לכן בניגוד לגי'מני אני דווקא ממליץ על האגחים הקצרים, כי גם במקרה של הסדר חוב, האגחים הקצרים יקבלו עדיפות על הארוכים כמו באפריקה בזמנו
אגב אני לא מגיב הרבה, אבל אם תראו את ההודעה היחידה שלי כאן לפני ההסדר באפריקה
שבזמנו בעל הבית כאן יצא בקריאה, היסטרית הייתי אומר, למכור במיידי את האגחים של אפריקה ואני ועוד אחד אמרנו שזה טעות
ועכשיו במבט לאחור אני חושב ששמי שקנה בזמנו עשה רווחים יפים מאוד, ולכן הפאניקה אז מזכירה לי את המצב היום באידיבי
http://www.s-maof.com/Forum/threads/...%D7%A7%D7%94-!
אני עובד לטווח קצת יותר ארוך... :-)

בוקר טוב