x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 13

נושא: אגחים של אידיבי אחזקות

Hybrid View

לא שאני כל כך מחזיק מהמלצות של מוסדיים ואנליסטים למינהם, אבל אני יכול להסכים איתם שבמקרה זה של פירוק החברה, מחזיקי האג''ח יקבלו לא יותר מ10 אגורות,
    אבל מה הסיכוי שאידיבי תפורק? להערכתי 0 אחוזים ב2012 ואולי 2 אחוזים ב2013
    איזה אינטרס יש לנוחי לזרוק את כל מה ישיש לו ולהיות איש עסקים קטן עכשיו?! כאן זה לא המקרה של דלק נדלן שנוחי יכול לזרוק את הסבתא רבא כי אז הוא מפסיד הכל
    יש לו עד יוני 2013 זמן להשיג 400 מיליון כדי להחזיק גם את השנה הזאת, וחוץ מגיוס הון, להזכירך נוחי די חופשי עם שעבוד של מניות אידיבי פיתוח ויכול למחזר הלוואה או למכור חלק מאידיבי פיתוח או להביא מהבית
    בקיצר, מה שאני אומר, יש לו מספר דרכים כדי לשמור על החברה שלו בידיים שלו
    אז אם יש לך קצת הבנה בהערכות סיכון-סיכוי אז לדעתי במקרה הזה הסיכויים של מי שקנה בשערים של 25-30 להרוויח גבוהים מאוד
    ואגב מהמרים, כל השקעה בבורסה היא סוג של הימור

ערב טוב

rinmat שלום
    אני אישית מסכים איתך באופן מוחלט.
    ברור לרובם שכל השקעה בבורסה (ובמיוחד בשלנו הנכשלת וצולעת) זו סוג של הימור.
    יחד עם זאת במקרה של אידיבי אני מקווה שרכישת אג"ח של אידיבי במחירים אלהתניב רווחי הון.
    נראה לי שלחברים כאן בפורום יש את הידע הבסיסי לפחות וכולם מבינים מה זה"המשמעות של סבתא-רבא והתלות בדיבדנדים במעלה הפירמידה" כמו גם כולםיודעים לעשות חישובי אג"ח (זו לא תורה מסיני) ולכן יש כאן הימור מחושב היטבעם סיכון-סיכוי לא רע בכלל. כמו כן יש כל כך הרבה נאלמים שכעת לא ניתן לקבוע בוודאותכפי שכתבו "חוכמי מנורה מבטחים" ולהספיד את אידיבי.
    האנליסטים הללו ממנורה שרפו לנו כסף בביטוחים ובפנסיות, אלו לא מבינים ולא יודעיםיותר מחברה כאן בפורום, יתירה מזו שם יושבים אינטרסנטים בשכר. בתזמון שכזה תגובותשלהם לא שוות גרוש. בדיחה ותו לא!
    בהצלחה למחזיקים / בהצלחהלמשקיעים/ בהצלחה למהמרים!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות