x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 19

נושא: מספר הערות כלליות

Hybrid View

שלום

אנסה לענות לעיניין ופחות להתייחס למי נעלב ולמה.

אכן מדובר בפורום אגח שהוא במהותו סולידי אך הלך הרוח בפורום נקבע ע"פ סוג המשקיעים בו. פיראט שהוא הדמות הבולטת בפורום מתעסק עם אגחי זבל ולכן רוב הסקירות שלו הם על אגחים אלו. להזכירכם שלא מדובר במשהו חדש וגם בעבר כשהפורום נוהל ע"י אלון ולפניו רם רוב מוחלט של האגחים שנדונו פה היו אגחי זבל.

לאור העובדה ששחקן טוען כבר יותר משנה שהתל בונדים הם הבועה הכי גדולה בשוק והאגחים "הבטוחים" יכולים להתגלות כמאוד מסוכנים, תחום האגחים הלא מדורגים נותן (לטעמי) את משוואת הסיכון-סיכוי הטובה ביותר.

לגבי מידע שגוי שלפעמים מפורסם חובה על כל אחד לבדוק, אך אם משהו מוצא טעות אפשר לפרסם את זה בפוסט, לא צריכים ללכת להלשין לרשויות.

בסופו של דבר אני מבין את הדאגה של שחקן אבל עם כל הכבוד כל האגחים (במיוחד המסוכנים שבהם) מגיעים עם אזהרה צמודה, אזהרה שהיתה מאוד חסרה לי כששחקן המליץ באחרונה על אגח אידיבי. בניגוד להמלצות בפורום שנקראות ע"י חברי הפורום שמכירים את התנודתיות וההתנהלות באגחי זבל, המלצה של שחקן מגיעה הרבה יותר רחוק מזה. בעקבות ההמלצה נכנסו לאגח לא מעט אנשים שלא בקיאים באגחים ולא מודעים לתנודתיות ופתאום מוצאים את עצמם תוך כמה ימים ב 15%- ולא ממש יודעים מה לעשות. דווקא במקום שאזהרה כזו היתה מחוייבית (לדעתי) היא לא הגיעה.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

שלום:
    את האמת, אני לא ממש מבין מה כל הרעש והעלבונות.
    שחקן בסך הכל הביע את דעתו המקצועית בנושא תמחור נכון של הסיכונים הגלומים במסחר באג"ח, ועל כן, גם פיראט וגם כל אחד מאיתנו צריך להגיד לו תודה גדולה.
    למרות שתחום האג"ח פחות מעניין אותי, כי הוא משעמם, וטוב שכך, מצב שוקי ההון דחף אותי בזמן האחרון לכיוון הזה. לא מזמן כתבתי פוסט בנושא, ומהר מאוד נדחפתי לתחום של אג"ח זבל. כיוון שממש לא התכוותי לכך, אלא לחלק "המשעמם", מהר מאוד הבנתי שאין לי כל כך הרבה מה לחפש בפורום האג"ח. במובן זה, אני רואה בדיעבד ש"קלעתי לדעת גדולים".

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות