x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 19

נושא: מספר הערות כלליות

תצוגה בשכבות

what the fuck???

זה נחמד שכולם מגיבים על כך שנעלבתי. רק חבל שאני האחרון לשמוע על כך!!!

ראשית, לגבי שחקן הדמות:
    אני רשום כאן משנת 2008 ולא בכדי. אני ראיתי בזמן המפולת (והייתי פעיל בזמנו) מישהו שלוקח אנשים ומוציאם מן הבוץ בצורה מעוררת הערצה. אני זוכר אותו מתעלם מכל המלעיזים, ממשיך בדרכו ופותח את האתר הזה בו נכתב במפורש שאחד ההתניות היא התנהלות מכובדת. נרשמתי לאתר כתמיכה בדמות ובהתנהלותה - ועדיין מוריד בפניה את הכובע.

איני יודע אם הכוונה במכתב היא אלי או שאין זה כך והאמת - I couldn't care less.

הייתי דמות סטטיסטית לחלוטין במשך 3 שנים. החלטתי לנסות ולסייע בזמן של ואקום באתר והדבר התפתח למימדים שאני מתקשה כיום (מבחינת זמן) להתמודד עימם. כל זמן שהדיונים נשמרו ברמת כבוד הדדית, אפילו היה מעניין להיות פה (והמאמץ היה כדאי). ברגע שהדיונים גלשו לפסים אישיים, היה פחות נעים להיות פה ולכן התאמצתי פחות (כמו בימים האחרונים, בהם פשוט לא הייתי). אחרי שקראתי את התגובות של חלק מן הדמויות פה (שפגשתי פעם ראשונה או שנייה ולטעמי טוב שכך), אני בחשש כי האתר לא שמר על צביון מייסדו. מבחינתי, אין רמה נמוכה יותר של התנהלות מאשר שיפוט ללא בדיקת עובדות.

אין לי צורך להוכיח דבר לכל אדם שהוא.

כמובן שמבחינה מקצועית אני חלוק עם שחקן לחלוטין, כמעט בכל פרט ופרט. איני מוצא לנכון להתווכח על כל דבר שהוא (אין זו תכלית post זה) למעט הערה כללית אחת עקב חשיבותה הרבה (וכולי תקווה שאחרים יפיקו ממנה תועלת):

משתמע מהניסוח של שחקן כי גישתו לשוק האגח, דומה לגישה הכללית לשוק המניות - לדעתי זוהי שגיאה רבתי. מי שפועל בשוק האגח לטווח של ימים עד חודשים, טוב יעשה אם לא יהייה בו כלל (זהו שוק לחלוטין לא ראציונאלי בטווחים אלו). כך, לדוגמא, נושא הסחירות - לחלוטין לא רלוונטי לדעתי בתחום זה.

עוד דוגמא קונקרטית לעניין זה היא הדיון שהתקיים להלן באידיבי אחזקות ד - איני יודע מי המליץ על האגח ומתי. אידיבי אחזקות היא אכן חברה חדלת פרעון. אין כל הגיון כלכלי בקנייה של האגח לפני מחיר של כ-18 אג. אין זה אגח "מסוכן" כהגדרתו להלן (אנו לא דנים במניות), אלא אגח שבמצבו (גם היום) הוא בעל תוחלת כלכלית שלילית. אתן בפעם הראשונה והאחרונה באתר המלצה (ומי שעוקב אחרי פרסומי יודע שאיני ממליץ על דבר) - לכל מי שמחזיק באגח זה, אני מציע למכרו.

לסיכום: פעם ראשונה שקראתי את דברי שחקן היתה היום (לא הייתי באתר מספר ימים). אני מסכים עם חלק מדבריו ואיני מסכים עם חלק אחר, אך דבריו נוסחו בצורה ראוייה. בנוגע לחלק אחר מן המגיבים, ובכן - אמרתי את אשר היה לי לאמר לגביהם.

נהניתי מהדיונים עם חלקכם, נהניתי פחות מתגובותיהם של אחרים.
    אני אמשיך לבקר מדי פעם באתר ואשמח לדון עם חלקכם בפרטי בנושא אגחים. בכל מקרה, ימי כדמות ציבורית באתר זה נסתיימו עם post זה.

עם הרבה כבוד לשחקן הדמות,
    בברכה,
    נערך לאחרונה על ידי pirate, 25.06.2012 בשעה 19:28

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות