הי yrnkrn,
אני אשלים את הדיון הזה, לפני שאפסיק לכתוב באתר ולו מפאת ההערכה שלי אליך.
אז על ההערכה שלי לגבי הקניונים נכתב -
אינני נוהג ליפות דברים.
מה שלא אהבתי בתגובה הראשונה שלך הם שני דברים:
1. הציניות (שלדעתי, למישהו ברמה שלך אינה במקומה).
2. המידע שלך לא היה נכון (1M זה לא 1) ואינו שלם. אם אתה דן בבטוחות - תדון בבטוחות בכללותן (במיוחד שהודגש מן ההתחלה שהכח שלהן הוא בפיזור ובאי התלות).
שני הדברים הללו נתנו תחושה שכל מטרת ה-post שלך היא להראות "למי יש יותר גדול" ועל כך הגבתי (לא על כך שצדקת/טעית), כפי שחשבתי שברור מהתגובה.
בנוסף - כיוון שפתחת בדיון על בטוחותבאאורה אג 1, מצאתי שיש נזק במידע חלקי. לכן, השלמתי את המידע ככל יכולתי היום (ואני אישית הייתי מחכה לדוחות) במקום להשאיר מידע חלקי.
חשבתי שבתגובתי סיימנו את הדיון (הרי הודיתי בפה מלא כי טעיתי), אבל התגובה השנייה שלך היא לדעתי תגובה של pure ago, היא פשוט אינה נכונה אבל לטעמי במיוחד מיותרת. התגובה השנייה שלך אומרת "הכל כתוב ואתה התעלמת מהכתוב" וזה פשוט לא נכון. אכן, הייה בידי מידע לא נכון (ההלוואות ב-NCC הן רק הלוואות בעלים), אך גם לך לא היה מידע הפוך מהדוחות. למעשה, באחד הדוחות הישנים שלאאורה (דוח 2010 כמדומני - כפי שציינתי, אני עובד הרבה על זיכרון) מצויין במפורש שההלוואות ל-NCC הן הלוואות בעלים. כנראה שדברים השתנו מאז.
וגם לאחר התגובה השנייה הייתי מאופק. כל אשר אמרה תגובתי השנייה - אין צורך לקחת קרדיט היכן שהקרדיט אינו קיים.
העברת המידע לפורום היא ברוכה (ובמקרה זה, הצגת התמונה במלואה היתה מבורכת שבעתיים). הצגת העניין כתחרות ביני לבינך היא פסולה לשיטתי והצגתי כ"שוטה" במקום בו הצגה זו אינה במקומה, פסולה שבעתיים לשיטתי.
בעבר, כאשר צדקת בטיעוניך, קיבלתי ללא ויכוח את הטענות (ובמקרה שלך, היו לא מעט מקרים כאלו), גם כאשר יצאתי מכל העניין "רשלן"/"שוטה" או כל דבר אחר. במקרה זה, הנתונים לא היו בנמצא (כמה שתחזור ותאמר שהיו) וכל התחרות של "למי יש יותר גדול" ממש ממש מיותרת ולא תורמת דבר. במיוחד לאור העובדה שהודיתי בפה מלא "ששלי הרבה יותר קטן".
בברכה,