x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: ישרמקו אופ 6

Hybrid View

מה לא מובן, מוכרים לך אופציה וגבו על זה כסף שנכנס היישר לכיסי המנפיקים/מגייסים, וכשזה פוקע מחוץ לכסף משלמים לך אויר, לכן
    ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    מנפיקי האופציות (מגייסי כסף) אינם מאפשרים למניה לעלות כפי שניתן היה להעריך בכדי שהאופציות יפקעו
    מחוץ לכסף.
    ולא יצטרכו להחזיר כלום
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

ציטוט פורסם במקור על ידי אבי1 צפה בהודעה
    מה לא מובן, מוכרים לך אופציה וגבו על זה כסף שנכנס היישר לכיסי המנפיקים/מגייסים, וכשזה פוקע מחוץ לכסף משלמים לך אויר, לכן

ולא יצטרכו להחזיר כלום
    1. אני יוצא מתוך הנחה שהאופציות הונפקו בכדי שייכנס כסף לחברה עקב צורך כלשהוא. במידה והאופציות ימומשו החברה תקבל כסף (56 אג' לכל 1 ע.נ.)

2. מה כוונתך ב "ולא יצטרכו להחזיר כלום" ?

ציטוט פורסם במקור על ידי alfredn צפה בהודעה
    1. אני יוצא מתוך הנחה שהאופציות הונפקו בכדי שייכנס כסף לחברה עקב צורך כלשהוא. במידה והאופציות ימומשו החברה תקבל כסף (56 אג' לכל 1 ע.נ.)

2. מה כוונתך ב "ולא יצטרכו להחזיר כלום" ?
    1. אופציות בדר"כ מונפקות כהטבה בזמן הנפקת מניות ולאו דווקא כדי להכניס כסף לקופה. אם האופציות פוקעות בכסף ומומרות למניות זה מכניס כסף לקופה, אבל מדלל את בעלי המניות.

2. ברמה העקרונית הדבר דומה לאופציות מעוף. יש את מי שכתב את האופציה (במקרה שלנו המנפיק) ויש את מי שקנה אותה. אם האופציה פוקעת מחוץ לכסף היא שווה 0 והמנפיק מרוויח את עלות האופציה. אם האופציה פוקעת בתוך הכסף המנפיק משלם לך את שווי האופציה. פה בניגוד לאופציות מעוף לא תקבל כסף, אבל המנפיק יצתרך להשלים את ההפרש בין מחיר המניה ל 56 אג' (בהנחה כמובן שהמניה מעל 56 אג' והאופציה בכסף).
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות