כרגיל קלעת בול! מקווה שהמגמה עכשיו תחזור לעליות כי לא נראה לי שאף אחד כאן רוצה ירידות.
המשך שבוע טוב.
שחקן בקשה קטנה, בימים שהשוק כל כך מטורף היה שווה לשמוע ממך לפחות עוד פעם אחת באמצע השבוע מה דעתך על הכיוון הכללי והאם זה זמן טוב לצאת/להכנס.
כרגיל קלעת בול! מקווה שהמגמה עכשיו תחזור לעליות כי לא נראה לי שאף אחד כאן רוצה ירידות.
המשך שבוע טוב.
שחקן בקשה קטנה, בימים שהשוק כל כך מטורף היה שווה לשמוע ממך לפחות עוד פעם אחת באמצע השבוע מה דעתך על הכיוון הכללי והאם זה זמן טוב לצאת/להכנס.
שלום שחקן
אני מצטרף לכולם גם בהערכה לאיכות הסקירה,
גם הערכה לדיוק התחזית
וגם לבקשה לשמוע ממך יותר, לאור ההתפתחיות שחלות באמצע השבוע
אורכית?
מה בנוגע לדעתכם?
(וכמובן תודה!)
הערה לשחקן בנושא אג"חטאואר. ציינת שהאג"חים ג'/ה' מעניינים עקב התשואה הנוכחית. ברצוני לתקן. הם מעניינים לא בגלל התשואה אלא בעיקר בגלל הפרמיה האפסית. אם בעניין תשואה אנו דנים הרי אג"ח ד' שאינו להמרה הוא עם תשואה גבוהה יותר (וצמוד למדד) אך ענייננו הוא עם אג"ח להמרה מול המניה. כמו כן אציין שבין שני האג"חים לדעתי ג' עדיף על ה' כרגע משום שאג"ח ג' הוא בפרמיה אפס (או 1%) ונושא תשואה של 12% בעוד שאג"ח ה' בפרמיה של 3% ונושא תשואה של 5.6% בלבד (שהיא בעיני תשואה נמוכה כי אג"חים אלה אינם צמודים). אשמח להתייחסותך.
הכי מקצועי,חד, מדוייק ומסוגנן (ואם זאת בהיר) שנתקלתי ברשת! וואו . אשוב אליך שוב ושוב. תודה.