אהלן אודי

בוא נקצר תהליך עם אדון דנקנר כי אנחנו לעולם לא נגיע לעמק השווה כנראה..
בסופו של יום מה שמעניין אותנו פה כמו שחברנו פיראט אומר זה סיכוי מולי סיכון.אם נסתכל מה השוק מציע בימים אלה זה מניות(אני מעדיף להיות על הגדר בתקופה הזאת) שעולות ויורדות יותר מהר מרכבות הרים בסופרלנד ולהבדיל מהן רק אלוהים יודע לאן הן יגיעו.
פק"מ בבנק(יש לי אחד כזה והייתי צריך לסחוט את המיץ שלהם כדי להוציא 2.3 אחוז).אג"חים או מקמים שמניבים 2.5 אחוז.להמר על הדולר אפשר אבל גם פה אי אפשר לדעת לאן נלך מה שמותיר אותנו עם החברות שהאג"חים שלהם הרקיעו שחקים בגלל סיבות כאלה ואחרות.

עכשיו לעניינינו, שלושה ימים אני מסתכל על כל הזרקורים והעבודה הקדושה של פיראט, קורא דוחות של חברות(ואני אפילו לא מתחום הפיננסים) ומנסה לנתח את כל החברות שמובאות לפנינו עם תשואה יפה ואני תמיד מסיים במחשבה פנימית שאין מצב שאני שם את הכסף שלי על האג"ח שלהן לפני שאני אהמר על הפירמידה הכי גדולה במשק. אם קבוצה מפגרת במחצית 3-0 על מי היית מהמר שיצליחו לעשות קאמבק אם לא על הגדולות כמו בארסה וריאל(אידיבי)? לפחות אם נוחי נופל ההד התקשורתי יסחט לי עוד כמו אגורות מפה ושם אבל מי בכלל ישים קצוץ כשחברות כמו ליברטי חנן מור ארזים ואפילו השלכת ילכו לעולמן?

אני לא גאון פיננסים כמו הרבה חבר'ה פה אבל אם להמר על סוס(וכולם פה בסופו של יום מהמרים ואל תמכרו לי סיפורים שלא) אז שיהיה כבר על הכי גדול