x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 22 מתוך 22

נושא: שאלה דחופה

אתה מבין כעת אופיר למה קשה לחיות פה כולה שאלה תמימה ותראה כמה עצות כל אחד חושב שהו מינימום ראש ממשלה ושים לב רק אחרי שכתבתי שאל תחפש הצמדות לשום מדד ולך לבנק שיסבירו לך מה האפשרויות ומה בדיוק לעשות איך כמה ולמה תראה איך השאר פתאום הפכו לחכמים עכשו אתה מבין למה יש פה ים מפלגות ולמה קשה להגיע להחלטה אחת מובנת תשאר בריא לך לבנק ותקבל הנחיות מה עושים ואז הדרך תהיה לך קלה ביותר

וואי וואי , סליחה אבל לא התכוונתי ליצור כזאת אווירה .
    האמת היא שרציתי תשובה לשאלה כלכלית פשוטה , אולם יצאתי נשכר פי כמה שכן כל חבר וחבר כאן שמביע את דעתו , פותח אפיקי חשיבה נוספים שבהחלט שווה לבודקם ,
    שהרי אף אחד לא יודע הכל , וכל ניסיון של אדם נוסף תורם רבות להחלטה המושכלת.

האמת היא שביממה האחרונה קרו כמה תפניות ולכן נכון לעכשיו כנראה שנחכה לפרוייקט שנראה לנו טוב יותר (שיווק צפוי בעוד שנה ) . כך שלעת עתה (עד השיווק הצפוי) , אם תרצו להמשיך לדון , נוכל לעשות זאת בצורה הרבה יותר רגועה שלווה ונטולת אמוציות .

תודה רבה לכולם!

ובכל אופן :

1. באמת שווה לבדוק אם קיימת אפשרות לערבות בנקאית על כל אותם התשלומים שהגיעו לידי הקבלן ( גם אם מדובר בהון עצמי של 15% מול משכנתא של 85% אותה משלם הבנק לפי קצב השלמה (ואין אפשרות אחרת, לפחות לא במקרה שלי) : 15% , 25% ... עד לסיום הבנייה ) כך שאם הקבלן פושט רגל פתאום, לאחר שקיבל נניח 60% - הבנק הוא שערב לי לכל ה-60% ( כנראה שבקיזוז חלקו שלו , וביטול המשכנתא.. ) .וכך לא אפסיד את הוני העצמי .
    אולם אין בערבות כל הגנה מפני אינפלציה שכן בכל מקרה אין כאן תשלום מראש והקבלן רוצה להצמיד ... .

2. אכן עדיין לא ברורים לי דברי שחקן . אם יוכל להבהיר , נשמח כולנו .

3. אני בטוח שכדאי להתייעץ עם עו"ד לפני חתימה על עסקה מסוג זה .

מקווה שסגרתי כמה פינות .

שוב תודה לכולם והמשך לילה טוב .

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות